Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/03/15

La Fromagerie

La Fromagerie

Nordre Frihavnsgade 16
2100 København Ø

Åbningstider

Tirsdag-fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-15.00

Kontakt

39 20 30 31
 

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou

Der er nogle butikker, som man bare håber af hele hjertet overlever. Sådan en slags er ostebutikken La Fromagerie i nr. 16. Noget tyder heldigvis også på, at den kommer til at være en del af Østerbros historie i mange år. Den er ejet af Christophe Ganthier, oprindeligt fra Champagne i Frankrig og i 15 år ejer af Coq & Ko i Hellerup. Med sin udtalte charme har han hevet en stor del af stampublikummet  med ind til sin osteforretning, som åbnede ultimo 2013. Han er om nogen en ægte ostemand, og hans øjne brænder, når han på flydende dansk og en ligetil facon forklarer om lagringstider og specielle urter på eksotiske bjergskråninger.

Her er 200-300 oste fra otte lande at vælge imellem, og de sælger ca. et ton ost om ugen. Helt unikt er ca. 90 procent af deres oste lavet på råmælk – og man kan få Comté lagret i 28 mdr. Mums.
Hver fredag og lørdag er der næsten ostefest i kælderen. Det vrimler med folk, og snakken går lystigt, når Christophe sætter et stort udbud af smagsprøver frem. Bienvenue.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.