Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/15

Kødbyens Mad & Marked

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou

Der er ingen tvivl om, at Torvehallerne for alvor fik sat markedshandlen på Københavnernes liste over favoritaktiviteter. Men ét af de kritikpunkter, der ofte har mødt den kulinariske højborg på Israels Plads er, at det er for poleret. Der mangler det charmerende kaos, som kendetegner madmarkeder sydpå.       

Det råder byens nyeste madmarked bod på. Kødbyens Mad & Marked er nemlig slet og ret bygget op af midlertidige, hvide telte og bænke i hobetal, som fjernes, når weekenden er ovre. Her, midt på Flæsketorvet, får du en uforudsigelig og rodet oplevelse i den bedst tænkelige forstand, hvor hyggen og den gode smagsoplevelse står i centrum.

Se billederne: Så hyggeligt er Kødbyens Mad & Marked              

Stadeholderne kan booke sig ind for en hel sæson eller blot en enkelt dag, hvilket er med til at skabe et nyt marked hver weekend. Et oplagt sted at sippe øl, en tatarsandwich og sprøde DJ-toner sammen med resten af byens kreative klasse.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.