Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/02/14

Kihoskh

Kihoskh

Sønder Boulevard 53
1720 København V

Åbningstider

Man - tor: 07.30 - 01.00, fre: 07.30 - 02.00, lør: 08.00 - 02.00, søn: 08.00 - 01.00

Kontakt

33 31 11 98
 

 

 

 

  • Foto: Camilla Rønde Foto: Camilla Rønde

Kiosken blev til Kihoskh i 1986, da Keld Pedersen overtog den. I årenes løb er kiosken blevet udvidet med bl.a. et stort lager for at få plads til de mange varer som f.eks. københavnerlamper, poncho-strik og de mange magasiner. Og butikken har i dag over 20 ansatte.

Mikrobryggeriet Mikkeller har bl.a. brygget øllet Thørsth for Kihoskh.

Kihoskh afholder mange arrangementer. Udover at være en kæmpe attraktion under Distortion, holdes der f.eks. forfatterarrangementer. Kiosken arbejder regelmæssigt med nye arrangementer - f.eks. speeddating på Kihoskh-maner er på tegnebrættet. Måske passende, eftersom Keld mødte moderen til sine børn i Kihoskh, og hans tre døtre har da også arbejdet/arbejder der.

Kihoskh har muligvis det største udvalg af gingerbeers og andre ingefær-drikke i Danmark samt et kæmpe udvalg af magasiner. Kihoskh har udgivet en bog om Kihoskh. Den hedder Båv og fik seks hjerter af Polemikken (nej, ikke en stavefejl). Mottoet er Kihoskh - måske verdens rareste kiosk.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.