Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/06/14

Juicy Burger

  • Foto: PR Foto: PR
OBS: KÆDEN ER LUKKET Juicy Burgers er Henrik Boserups bud på den perfekte burger.

OBS: KÆDEN ER LUKKET

Henrik Boserup blev uddannet i 1987 på Søllerød Kro. Rigtig kendt blev han dog i TV 2-programmerne Vild i varmen, Vis mig dit køleskab og Boserups Kærlighed.

Siden har han  drevet restauranterne Boserups Kærlighed, Mindship Canteena, Formel B og lige været et smut forbi som køkkenchef på Hotel d'Angleterre.

I 2014 hoppede han om bord i et nyt projekt, nemlig Juicy Burger. Her har han lagt tid og kræfter i at udvikle sit eget svar på den perfekte burger.

Juicy Burger har en helt særlig burgerbolle. Den har tage Henrik Boserup tre måneder at udvikle sammen med en ægte ”bagernørd”. Bollen er hævet på friskmalet rug og vand – en såkaldt biga.

Derudover består den af økologisk, italiensk hvedemel, olivenolie og salt. Det skaber en bolle, der er sprød i skorpen men saftig og blød inden i.

Kødet i en Juicy Burger er udvalgt kødkvæg af den legendariske slagter Erik Christensen, der vælger kødstykker ud med den rigtige fedtprocent hver morgen.

Juicy Burger indeholder kød fra tykkam og bovkile, så bøffen holder en god struktur, masser af saft og en lav fedtprocent på omkring de 6 procent.

En classic Juicy Burger består at bollen, magic-dressing, salat, agurk, Juicy bøf, homemade italiano-ketchup og sprøde løg.

Som sideorders kan man bestille sprøde kartofler m. hvidløgsmayo el. salat.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.