Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/04/15

Italy Amager

  • Foto: PR Foto: PR
Italy i Amager Centret er Cofocos startskud til en landsdækkende kæde.

Cofoco har sat sig godt og grundigt på den københavnske madscene med omkring 10 forskellige restauranter. I 2015 satte de gang i en ekspansion, som med tiden skal blive landdækkende.

Konceptet hedder Italy og satser på at være et ”folkeligt pizzeria”. Her vil man have alle ud at spise; hele familier, venner og forbindelser, unge som gamle, børn og forretningsfolk – og alle skal have en god oplevelse - både med mad af høj kvalitet og i omgivelser der får en til at slappe af.

Menukortet er traditionelt italiensk og helt enkelt: Der er pastaretter, bøffer og et solidt pizzakort.

Råvarernes kvalitet er i højsædet - de har bestræbt sig på at udvælge med omhu.

'Det italienske køkken kan noget med enkelhed. Når bare råvarerne hver for sig er i top, kan en ret bestående af ganske få ingredienserne få én helt op at ringe,' siger Torben Klitbo og peger på klassikere som f.eks. caprese-salaten og pizza med ægte parmaskinke og bjergparmesan, som man kan finde på menuen.

Prisniveauet er omkring 80 kr. for en forret, 125 kr. for en pastaret og pizzaer omkring de 100 kr. Bøffer koster fra 205 kr. og her er også tænkt meget på børnene, som kan hygge sig med adskellige deciderede børneserveringer.

Vinkortet er overskueligt, og så har de sørme et udvalg af lambrusco-vine.

På restauranterne vil der ud over den almindelige bordservering være takeaway, så man kan tage maden med sig hjem. I takeaway-butikken kan man desuden købe italienske specialiteter og hjemmelavede italy-produkter.

Italy Amager åbnede d. 11. april 2015, og var første trin i den proces, der gerne skulle give 10 restaturanter over hele Danmark i løbet af de næste to år.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.