Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/06/16

Isobar

Isobar

Havnegade 51
1058 København K

Åbningstider

Hver dag fra 12-20 - afhænger dog af vejret.

Kontakt

30 74 81 73
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - nyt

Dansk - traditionelt

Isbarer

Italiensk

Atmosfære

Udsigt

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

På Havnegade mellem The Standard og Nyhavn ligger kælderisbaren Isobar, hvor den glade iskvinde Mia Bostrøm rører sin egen is i baglokalet af Øllingegaards økologiske sødmælk og af frugt, pistacienødder, vandmelon, bananer og andre gode sager.

Isobar har holdt til i lokalerne siden 2008, og i den periode er der sket meget i området.

»Da vi åbnede mindede der nærmest om Østberlin. Der var ingen mennesker, og turisterne nåede aldrig helt herud. Men nu er der begyndt at ske en masse og folk kommer mere hertil,« siger Mia Brostrøm.

Du kan se på pistacie-isen, som ikke er skriggrøn og banan-isen, der er hvid i stedet for gul, at her er ingen E-numre og farvestoffer indblandet, men derimod fine nødder, modne frugter og ægte vanilje. Foruden klassikerne Vanilie, Chokolade og jordbær tryller Mia hver eneste dag flere atypiske varianter frem.

Blandt mange forskellige kan man sætte tænderne i en Chokoladis med chili, sorbeter på abrikos og granatæble og lige pt pusles der med en sorbet på den afikanske frugt baobab. Man kan roligt sige, at her er noget for alle smagsløg.

Disken rummer ca. 20 forskellige is hver dag. Der findes også mange mælkefri is og til tider sukkerfri is. Har man lyst til lidt ekstra er der flødeskum og hjemmelavet guf til at toppe herlighederne.

Brugeromtale
Oprettet af: MiaBa 4. maj 2014
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.