Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/04/18

Ismageriet

  • Foto: PR Foto: PR
En af Københavns bedste og nok mest retro-kitschede is findes hos Ismageriet.

Hos Ismageriet har man kun ganske få problemer. 1. man har svært ved at beslutte sig for, hvilken is man skal vælge, og 2. man risikerer lang kø, da mange er vilde med isen. Men kan man se bort fra disse to »first world problems«, så får man altså virkelig god is. Ismageriets eventyr startede på Kongelundsvej i 2005 i et helt almindeligt gult murstens hus, hurtigt blev det en stor succes, der skabte lange kører af ishungrende fans ned ad villavejen.

I 2017 afslørede folkene bag så, at lokalerne var blevet for små på Kongelundsvej, og man rykkede butikken til Rued Langgaards Vej ved DR Byen. Her fandt de nogle fine nye lokaler, hvor der er masser af plads og mere hyggelig caféstemning. Flytningen har bestemt ikke gjort oplevelsen dårligere, og det er stadig isen der er fokus.

Isen er klassisk italiensk, hvilket betyder, at den er skabt af friske og naturlige ingredienser. Dog er den tilpasset danske smagsløg, så man kan finde sine egne favoritter. Mange af ingredienserne er lokale og i sæson. Hasselnødder, pistacienødder og mandler er fra Italien, og chokoladen får Ismageriet selv fremstillet i Frankrig. Ismageriet producerer selv alt deres is dagligt. Hver butik har kokke og konditorer ansat til at lave mindre portioner hele dagen igennem, så der er altså tale om frisklavet is.

Der udskiftes dagligt mellem isvarianterne, og man kan foruden alle de klassiske smage bl.a. kaste sig ud i en variant med hvid chokolade,lakrids og citron is eller en fræk fætter med nutella og kiks.

Ismageriet har også en afdeling på Søborg Hovedgade 34.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.