Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/01/17

Hija de Sanchez Kødbyen Taqueria

Hija de Sanchez Kødbyen Taqueria

Slagterboderne 8
1716 København V

Åbningstider

Man-tors: 11.00-20.00
Fre-lør: 11.00-22.00
Søn: 11.00-18.00

Kontakt

31 18 52 03
 

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Kødbyen har fået en lillebror til Hija de Sanchez i Torvehallerne, som har fået international genklang. Sådan går det, når man hedder Rosio Sanchez og er Nomas tidligere dessertkok.

Hija de Sanchez åbnede først i Torvehallerne og blev så stort et hit - også internationalt - at hun blev nødt til at udvide. Det skete så i Kødbyen, så også de kunne nyde Rosio Sanchez' mexicanske frembringelser.

Rygtet om hendes nye projekt er fløjet tværs over de sociale medier og både Vogue og The Wall Street Journal har bragt artikler om den nye 'taquería'. Det kalder man steder, der laver tacos, og nu kender vi jo ikke alle tacoshops i hele verden, men noget siger os at Hija de Sanchez pt. er en af de mest hypede.

Menukortet har nogle få faste favoritter, men skifter også løbende enkelte retter ud. Som udgangspunkt er her tre forskellige tacos af vælge imellem til 40 kr. stykket eller alle tre for 100 kr., hvilket efter et testsmagning ligner en ren foræring.

Man kan også snacke tre af de halvmåneformede og grillede quesadillaer til 45 kr. og alt er selvfølgelig hjemmelavet fra bunden.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.