Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/06/16

Her er 5 nye restauranter du skal kende

  • En kartoffelmad skal måske have følgeskab af en læskende spritz på timian-gin. Foto: PR

    En kartoffelmad skal måske have følgeskab af en læskende spritz på timian-gin.

    Foto: PR
Nyt fra Kadeau, Pastis og PS Bar & Grill holdet. Her er guiden til de 5 nye restauranter, du skal kende lige nu.

Husk du kan trykke på billederne og læse meget mere detaljeret om hver restaurant og se billedserier. God tur og velbekomme.

El Nacional

Antonigade 8
1106 København K

El Nacional

Kæmpe kaktusser, lysekroner og tequila i litervis. Kom med indenfor på den nye latinamerikanske restaurant - El Nacional. El Nacional i Antonigade 8 i Indre By er Københavns nye latinamerikaner. Her set fra facaden. Foto: Rasmus Kramer Schou

Holdet bag PS Bar & Grill har fuldkommen overtaget Galleri K i Indre By. Sidste måned åbnede de The Market med asiatiske livretter, nu har de åbnet El Nacional, som serverer alt godt fra Latinamerika.

Her er fyldt med kaktusser, farverige antikke mexicanske dørrammer og blomster i loftet, og stemningen er lige præcis så latinamerikansk livlig, som man kan forestille sig.

Cevichen får følgeskab af den argentinske steak, og det hele skylles ned med tequila eller pisco sour på dette smut til et af verdens mest trendy køkkener.

Cantina

Borgergade 2
1300 København K

Cantina

Foto: PR

Borgergade rykker igen på sig. Det tidligere Chico's Cantina er blevet overtaget af folkene bag Pastis og Fishmarket, og de har valgt at hædre historien ved at åbne Cantina.

Konceptet er italiensk, når det er bedst - nemlig simpelt og lavet af gode råvarer uden så mange dikkedarer. Og så laver de pizza herinde hele dagen - fra 11.30 til midnat, så man altid kan svinge forbi og smage et stykke Italien.

Honey

Adelgade 12
1304 København K

Honey

Foto: Rasmus Kramer Schou

Kadeau-holdet er også med på at udvide forretningen. Deres nyeste hedder Honey og åbner fredag d. 1. juli på Adelgade.

Her står den på luksus-kantine, idet de store åbne lokaler faktisk fungerer som kantine for de overliggende kontorer om dagen, men om aftenen bliver omdannet til afslappet familie-restaurant med masser af vellavet delemad fra store fade, delvis høflig selvbetjening og ikke mindst hjemmelavet soft-ice buffet til dessert.

Smallegade Smørrebrødsbar

En kartoffelmad skal måske have følgeskab af en læskende spritz på timian-gin. Foto: PR

Det er jo lidt et mirakel, at vi skulle ind i 2016, før nogen fik verdens bedste idé med at parre det helt traditionelle dejlige danske smørrebrød med velshakede kvalitets-cocktails.

Men det gjorde Jannick Gram heldigvis med hans nye Smallegade Smørrebrødsbar på Frederiksberg, hvor der både bliver skævet til historien på tallerknen og det moderne i glasset.

Ravnsborg Kitchen & Bar

Ravnsborggade 1
2200 København N

Ravnsborg Kitchen & Bar

Foto: Rasmus Kramer Schou

Ravnsborggade er blevet et mad -og vinmekka.

Og nu kører Ravnsborg Kitchen & Bar også hårdt på og serverer mad og drikke hele dagen, så man mere eller mindre altid kan svinge forbi til lidt til maven - eller øjnene - for her på det travle hjørner er her masser at kigge på fra de store vinduer ud mod både Nørrebrogade og Ravnsborggade.

Menukortet spænder naturligvis bredt, og man kan både hoppe ombord i morgenmad, brunch, burgere, bbq og diverse sandwiches.

 

Det mener brugerne..

 

undangan pernikahan

http://bit.ly/1P41Awa https://goo.gl/L1t3uj undangan pernikahan islami undangan pernikahan islami >< undangan pernikahan islami undangan pernikahan islami
dgd

 

www.sentrabesibaja.com

Daftar Harga Besi Wf Dijual Dari Pabrik Lewat Supplier Info Harga Welded Beam T beam King Queen Cross Castellated Beam Daftar Harga Besi Wf Dijual Dari Pabrik Lewat Supplier n_n http://goo.gl/lJRzzt http://bit.ly/2bUsUjy Daftar Harga Besi Wf Dijual Dari Pabrik Lewat Supplier
dd

 

http://www.fabrikasikonstruksi.com/

konstruksi baja denpasar jasa konstruksi gudang i harga jasa konstruksi baja
konstruksi baja di batam jasa konstruksi gedung i jasa konsultan konstruksi bangunan
fs

 

Temmelig stor post jeg faldt

Temmelig stor post jeg faldt simpelthen af din blog og ønskede at sige, at jeg virkelig har elsket at surfe rundt dine blogindlæg. Efter alt vil jeg være at abonnere på dit feed, og jeg håber du skriver igen meget snart.