Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/09/17

Hanzō

  • Hanzō er genopstået. Kom med indenfor på Madklubbens asiatiske restaurant her. Læs mere om restauranten her. Foto: PR

    Hanzō er genopstået. Kom med indenfor på Madklubbens asiatiske restaurant her. Læs mere om restauranten her.

    Foto: PR
Hanzō er Madklubbens asiatiske adoptivbarn på Værnedamsvej. Her mikses det bedste fra Østen til de danske smagsløg.

Hvis man er madglad for japansk, vietnamesisk, thailandsk, kinesisk eller indonesisk, så burde man måske smutte indenom Madklubbens Hanzō.

Hanzō - kendere vil huske navnet som den berømte sværdmester i filmen Kill Bill, men det er også en dansk restaurant, som serverer greatest hits fra Asien.

»I Danmark har vi så meget fokus på autenticitet hele tiden, og vi har også travlt med at fortælle, hvorfor det IKKE var, som det var, da vi var ude og rejse,« fortæller ejer af Madklubben, Anders Aagaard.

Læs også: Se alle billederne fra Hanzō her

»Men altså - vi er i København, så vi har besluttet at låne skamløst fra alle køkkener på Hanzō. Og hvis vi synes, der skal ekstra østerssauce i en ret, jamen, så gør vi det. Vi bruger de råvarer og de sammensætninger, vi har lyst til, og som er relevante. Så vi er ikke dogmatiske på nogen måde«.

Madstilen
Her er masser af Asien-klassikere som gyoza, rød karry, pak choy og man kan plukke fra a la carte-kortet, men det letteste - og mest populære, er at lade køkkenet bestemme ved at gå planken ud og bestille 'The Hanzō Experience', som for 375 kr. pr. person sender en byge af 13 deleretter til bordet, så man kan smage sig en tur rundt på hele kortet.

»Vi syntes, der manglede et sted i København, hvor du kan spise asiatisk mad til en fornuftig pris i et lokale, du har lyst til at være i. Der er flere steder, hvor du kan få god østlig mad, det er bare en kostbar affære at spise der. Alternativt findes der asiatiske restauranter i økonomiklassen, hvor du som regel udsættes for plastbestik, kantonesisk muzak og dårlig belysning. Vi vil gerne være stedet, hvor du kan spise et godt asiatisk måltid i nogle lækre lokaler uden at blive ruineret, når du beder om regningen«.

Læs også: Madklubben åbner New Orleans restaurant

Lys over land
Lysets altoverskyggende hovedpersoner er de mange hængende Tom Rossau TR lamper, som drejende skulpturelt snor sig med sit orange skær.

Lange, gyldne veloursofaer mandsopdækker flere vægge, ligesom store designlamper kaster lysende cirkler på væggene. Hist og her, i de små detaljer, er der hentet inspiration i Tokyos undergrund og den pop-kultur, der findes i Japan, med superhelte, bonsaitræer, robotter og samuraisværd.

Hvis du er heldig, kommer du måske til at sidde i Hanzō's 'hemmelige lokale', som ligger i en gammel slagterkøleboks bag køkkenet - nu dekoreret med hundredevis af plastikblomster og andet kitsch nips, som var man kommet til China Town.

Hanzō åbnede oprindelig 24. oktober 2014 på Sortedams Dosseringen, men flyttede i september 2017 til Værnedamsvej.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.