Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/12/17

Guide: Her kan du spise ude nytårsaften 2017

  • Foto: Malene Anthony Nielsen Foto: Malene Anthony Nielsen
Hvilke restauranter holder åbent nytårsaften i København 2017? AOK har udvalgt en række af de gode lige her.

Nærvær

Strandgade 87c
1403 København K

Nærvær

Foto: PR

Hvis man vil fejre nytår i en Batman-hemmelig-agtig gourmet-restaurant, så er det Nærvær, man skal sigte efter. Det eksklusive rum folder sig ud med åben spisebar med omkring 14 pladser. Enormt komfortable høje stole danner rammen, og man kan nyde kokkenes gastronomiske ballet i køkkenet, mens de snakker og hygger med gæsterne, svarer på spørgsmål og uddyber tankerne bag retterne.

2500 kr. giver man for en aften herinde, hvor den får fuld gas med 9 retter og vin. Vinbaren tilbyder også "casual dining", hvis man er mere til en afslappet fest.

Hvor: Nærvær, Strandgade 87c, 1403 København K

Amass Restaurant

Refshalevej 153
1432 København K

Amass Restaurant

Foto: Rasmus Kramer Schou

Amass på Refshaleøen holder også nytår. Aftenen starter med champagne kl. 19.00 før gæsterne går til bords og får serveret en særlig nytårsmenu bestående af otte serveringer og tilhørende vinmenu, efterfulgt af kaffe eller te, en avec og lidt sødt. Før klokken slår midnat sendes gæsterne afsted med en goodie bag, der både indeholder champagne og kransekage – som passende kan nydes til lyden af rådhusklokkerne.

Da taxaer og offentlig transport ofte svigter nytårsaften, er der arrangeret buskørsel fra Amass til Christianshavn og videre til det endelig stop ved Rådhuspladsen. Bussen afgår fra restauranten kl. 23.00.

Prisen for hele aftenen er 2.750 kr.

Hvor: Amass Restaurant, Refshalevej 153, 1432 København K
Hvordan: Book HER

Restaurant 108

Strandgade 108
1401 København K

108

Foto: Ikke oplyst

Nomas lillebror, Michelin-restauranten 108 holder også nytår.

Her får man for 2750 kr. 10 serveringer, 5 vine og sødt til kaffen. Den står blandt andet på østers, norsk kongekrabbe og saltbagt selleri i det rå, højloftede lokale med det store åbne køkken. 108s placering giver dig også havudsigt direkte til fyrværkeriet.

Hvor: Restaurant 108, Strandgade 108, 1401 København K

Pony

Vesterbrogade 135
1620 København V

Pony

Foto: Malte Kristiansen

Pony er født ud af Michelin-restauranten Kadeaus succes. Og nytårsaften pynter de hesten op til fest og byder på et eksklusivt helaftensarrangement, så man slipper for opvask og andre banaliteter her til årets sidste fest.

Der bliver serveret snacks og champagne ved ankomst, og så går det vilde gastonomiske ridt ellers gennem et udvidet Nytårs-Ponyspark med 6 retter og tilhørende vine. Aftenen slutter med kaffe/the og petits fours, inden turen går ud i natten for at skåle det nye år velkommen og se fyrværkeriet over byens tage.

Prisen er kr. 1750,- pr. person, alt inklusive.

Hvor: Pony, Vesterbrogade 135, 1620 København V

Famo

Saxogade 3
1662 København V

Famo

Foto: Else Bjørn
Du behøver faktisk ikke at tage hele vejen til Italien nytårsaften for at opleve den bedste og mest autentiske italienske middag. De tre italienere, FAMO på Saxogade, FAMO Metro på Øster Søgade og CARNE på Gammel Kongevej, inviterer nemlig til nytårsmiddag, hvor du kan nyde en overdådig fireretters-menu med retter som caviar og siciliansk panelle, oksetatar med sort trøffel og tagliatelle med hvid trøffel. I anledningen af årets sidste dag holder alle tre restauranter åbent helt til kl. 01. Menuen med otte serveringer, serveres allerede fra kl. 17.30, og vil man have en ægte italiensk middag, som jo ofte starter senere på aftenen, er det muligt at bestille bord helt indtil kl. 21. Hvor: Famo, Saxogade 3, 1662 København V

Restaurant Frank

Ny Adelgade 3
1104 København K

Restaurant Frank

Foto: PR

To lysende mad- og vintalenter er gået sammen om at åbne ny restaurant – og Madklubbens Anders Aagaard er hovedinvestor. Men Frank er gourmet - til Madklubben-priser og ligger en nytårsraket fra Kongens Nytorv.

Til nytårsaften får man 8 serveringer, vinmenu med 5 glas samt kaffe og petit fours til 1500 kr. Menuen står blandt andet på østers, kammusling, hummerhale, pigvar og due.

Hvor: Restaurant Frank, Ny Adelgade 3, 1104 København K

Musling

Linnésgade 14
1361 København K

Musling og Kødbyens Fiskebar

Foto: Chris Tonnesen

Både Musling og dens storebror, Kødbyens Fiskebar holder åbent nytårsaften.

Musling serverer en særlig nytårsmenu med tilhørende vinmenu - det er dog ikke noget krav, at man bestiller menuen, og det vil også være muligt at bestille a la carte retter. Køkkenet har åbent hele dagen fra 12 - 22, og restauranten lukker kl. 23.30, så alle kan nå ud og skyde nytåret ind.
Nytårsmenu på Musling Bistro består blandt andet af østers med peberrod, stegt kammusling, selleri og trøffel og stegt helleflynder med blomkål og kaviar.
Pris for Nytårsmenu inkl. champagne og vinmenu: 1495,-

Hos Kødbyens Fiskebar er der for øvrigt ingen menu, men man kan hoppe ombord i a la carte kortet. Til gengæld er her åbent helt til kl. 04.00, så her kan man blive og feste.

Hvor: Musling, Linnésgade 14, 1361 København K og Kødbyens Fiskebar, Flæsketorvet 100, 1711 København V

Restaurant Brace

Teglgårdstræde 8A
1452 København K

Restaurant Brace

Restaurant- Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren Bidstrup

Den italiensk gourmetrestaurant i Teglgårdsstræde, Restaurant Brace, fusionerer det bedste fra Italien og Norden. De afholder deres allerførste nytårsaften og det sker med caviar, hummer og trøffel, og når klokken slår 23.00 sender de gæsterne afsted for at fejre nytårsskiftet. Rådhuspladsen ligger blot et par minutters gang væk.

Syv retter står i 1250 kr, og hvis man nu skulle have spender-hatten på, så kan man gå derfra med champagne, glas og kransekage til to personer for en samlet pris af 750 kr.

Hvor: Restaurant Brace, Teglgårdstræde 8A, 1452 København K

56 grader Store Kongensgade

Store Kongensgade 44
1264 København K

56 grader Store Kongensgade

Foto: PR

Restaurant 56 grader ligger og gemmer sig lidt ude på Holmen. Men frem til marts 2018 popper de op i køkkenet hos Restaurant Ditto i Store Kongensgade.

Til nytårsaften er der ankomst mellem 18:30 og 19 og så kører den ellers derudaf med velkomstdrink, 14 serveringer, 5 glas vine tilpasset menuen og til slut kaffe/te og sødt - hele aftenen koster 996 kr. pr. person. Der er blandt andet sjove serveringer som 'Rester fra juleaften, Østers uden østers, Blinis & rogn, Majs & BBQ, Linser & gris, Tomat & nudler, Ceviche, Nytårstorsk, Jordskok & foie gras, Rødbede & rødvin.

Restauranten lukker kl. 23.30.

Hvor: 56 grader pop up, Store Kongensgade 44, Indre By

Kul

Høkerboderne 16b
1712 København V

Kul

Foto: Rasmus Kramer Schou

Der grilles løs til den store gourmetmedalje i Kødbyens Høkerboder nytårsaften.

De gode kokke har sat en 7-retters nytårsmenu sammen med blandt andet kyllingeskind, kammusling, jomfruhummer og krondyr. Hele menuen koster 975 kr. og der er selvfølgelig kransekage til slut.

Hvor: Høkerboderne 16, 1712 København V

 

Det mener brugerne..

snapchat

It was the easiest thing to know all about this website here for the fewhacks.com here and that is so easy for me to have the password here.