Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/12/17

Gratis mad juleaften: Pizzeria-ejer inviterer hjemløse på julemiddag

  • Faruk Atay byder på gratis pizza juleaften. Foto: Ikke oplyst

    Faruk Atay byder på gratis pizza juleaften.

Ejer af Oasen Pizzaria i Hvidovre, Faruk Atay, åbner juleaften dørene til sit pizzeria for hjemløse, mindrebemidlede eller de, der ikke har noget sted at holde jul.

Det skriver TV 2 Lorry.

Julemenuen bliver dog noget anderledes end den klassisk danske, for den kommer nemlig til at bestå af kebab, pizza og hvad der ellers er at finde på Oasens menukort.

Læs også: Populær pizzakæde udvider - vil rulle ud i hele Danmark

Faruk Atay overtog stedet i februar, så det er første gang, han åbner dørene juleaften.

»I julen hvor alle familier er samlet og spiser og hygger, så tænkte jeg, at der findes nogle mennesker, som ikke har noget sted at være eller nogen at holde det med,« siger Faruk Atay til TV 2 Lorry og tilføjer, at alle er velkomne til at dukke op hos ham, hvis man ikke selv har andre steder at holde jul eller midlerne til det.

Udover Faruk Atay selv vil også hans to børn, en søn på 14 år og en datter på syv år deltage i festlighederne, ligesom pizzeriaets personale også vil være til stede.

Læs også: 6 syndige og søde julesager du skal smage lige nu

Pizzeriaet får støtte til deres juleaften af lokalmiljøet samt Avedøre Butikscenter, og der vil blive købt julegaver til dem, der kommer til juleaften, ligesom der naturligvis vil blive pyntet op med julepynt.

Juleaften hos Oasen Pizzaria finder sted fra klokken 17 til 20 på Sadelmagerporten 4 i Hvidovre, og alle kan dukke op uden tilmelding. Der er plads til ca. 70 i restauranten.