Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/12/17

Frederiksberg har fået ny pasta-pusher

  • Foto: PR Foto: PR
Så er det Frederiksbergs tur til en pasta-bølge. Pasta du Nord er kommet til.

Danmark er klar til en pasta-bølge.

Det mener i hvert fald Søren Trock Olsen, som på Hovedbanegården lige overfor Tivoli åbnede den første af, hvad der måske bliver mange Pasta Du Nord i fremtiden. Her kan du blive sundt mæt i en fart.

Læs også: Michelin-restaurant rykker teltpælene op og flytter til ny bydel

Konceptet er pasta kogt perfekt al dente - her er nemlig 'bare' seks økologiske pastaretter at vælge i mellem ud fra devisen 'hellere lidt, men godt end et stort menukort'. En pastaret koster fra 70 kr. For en 10'er kommer der friskbagt brød fra Il Fornaio med.

»Vi var simpelthen så trætte af, at det hele handler om burgere, pizza og pølser på fast-food scenen,« forklarer Søren Trock.

»Så vi vil tilbyde det bedste Italien har, nemlig forbandet god pasta«.

Læs også: Guide: Her er 10 nye københavnske restauranter du skal kende

Nu kan man så også vælge pasta på Frederiksberg, for Pasta du Nord er rykket ind på Falkoner Alle 82. Konceptet er det samme som på Hovedbanegården - et koncept der for øvrigt blev nomineret til 'Byens Bedste Take Away' her på AOK i 2016.

»Frederiksberg var selvfølgelig et oplagt valg. Her er mange mennesker i det segment, vi henvender os til. Og så er det den mest økologiske kommune i Danmark og jo også kvalitetsbevidste. Pasta du Nord er jo ikke hipster Nørrebro eller Kødbyen, men vi er nede på jorden, flittige, lidt voksne, men med glimt i øjet og ambitioner, så matchet var perfekt,« slutter Søren Trock.

Hvad: Pasta du Nord Frederiksberg
Hvor: Falkoner Alle 82. Frederiksberg