Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/02/12

Falernum

Falernum

Værnedamsvej 16
1619 København V

Åbningstider

Man-tors 12-00, fre-lør 12-02, søn 12-00

Kontakt

33 22 30 89
 

Køkkentype

Cafekøkken

Måltider

Frokost

Middag

Morgenmad

 

 

 

  • Foto: Malte Kristiansen Foto: Malte Kristiansen
  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
  • Kenn Husted, ejer af Bibendum, Panzón, Atamé, Zum Biergarten og delvis ejer af Props Coffee Shop Foto: Simon Knudsen, ScanpixKenn Husted, ejer af Bibendum, Panzón, Atamé, Zum Biergarten og delvis ejer af Props Coffee Shop Foto: Simon Knudsen, Scanpix
Café-entreprenør Kenn Husteds bar på Værnedamsvej er både morgenbar, frokostbar og vinbar.

Kenn Husted, som er manden, der opfandt de studenter-bohemeagtige vinværtshuse Bibendum og Panzón i henholdsvis Nansensgade og Rosenvængets Allé, står også bag Falernum på Værnedamsvej overfor Café Viggo på kanten af Vesterbro og Indre Frederiksberg.

Vinbaren er ikke bare vinbar, men også morgenkaffebar og frokostbar med frisk brød og morgenmad på langbordene fra klokken otte, og salat, sandwich og andre sprøde sager til frokost.

Om aftenen er Falernum vinbar, som vi kender konceptet fra Bibendum og Panzon med tapas og mange vine på glas af egen import fra små, ukendte producenter.

Ligesom Panzón og Bibendum er hjertet i Falernum den store bar, hvor man både kan hænge ud og spise og falde i snak. Et par langborde, som er en anden Husted-favorit, og en væg af en vinreol, er her også blevet plads til. Stilen: sådan lidt shabby chic-skramlet, som loppefundsjægeren Husted godt kan lide den.

Falernum åbnede i marts 2008. På adressen lå før Café Zuguro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.