Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/05/15

Cocks & Cows på Gammel Strand

Cocks & Cows på Gammel Strand

Gammel Strand 34
1202 København K

Åbningstider

Køkken:
Søndag til torsdag: 12-21.30
Fredag og lørdag: 12-02

Bar:
Onsdag og torsdag: 12-00
Fredag og lørdag: 12-02

Kontakt

+45 69696000
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Burger

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Cocks & Cows på Gammel Strand vil gerne lave byens bedste burger og er kommet godt ind i burgerkrigen. Om aftenen serverer der cocktails bagefter.

Allerede før den officielle åbning lignede Cocks and Cows en succes. Fra første dag myldrede gæsterne ind for at smage endnu et bud på byens bedste burger i den langvarige Københavnske burgerkrig.

Nu er krigen rykket til Indre By og ind på Gammel Strand, hvor fiskekonerne en gang solgte rødspætter, men hvor der nu mest er let metrobyggerikaos.

Cocks and Cows ligger i nummer 34. Her er to etager og storgårdhave og stilen er nordisk møder deisgner-cowboy med masser af træ, røde båse og lækre lamper.

Mulighederne er ikke mange. En lille barmenu med fritter og blæksprutter. Burgere, der nok har andre navne, men som ligner udvalget på byens øvrige burgerbarer. Med ost, med guacamole, med blåost eller bare med mere kød.

Personalet er ungt, men smilende og imponerende effektivt på en torsdag, hvor døren igen og igen gik op og slusede især store grupper af mænd først i tyverne ind i rummet. De finder pladser, viser på plads, kommer ned og tager mod ordrer og afleverer rapt, så man slipper for at hænge i baren og forsøge at få opmærksomhed.

Der er tænkt på detaljerne. Glassene til øllene står i fryseren, der er brændemærket et lille stempel ind i toppen af burgerbollen, og den holdes sammen med en træpind prydet af en chili – som lige er stegt let, så den kan smages.

Det er en klassisk burger på niveau med bedre caféer eller burgerbarer. En blød bolle dog med substans, som kan skæres i stykker uden motorsav og beskyttelsesudstyr, frisk salat, både hjertesalat og feldsalat, lidt tomat og tilbehør, varierende efter valg af burger. Også her er de klassiske muligheder, dobbelt burger, med guacamole, med ost eller bacon. Der er også mulighed for en ’bøf’ af kikærter til vegetaren eller en ribbenstegsandwich til dem, der drømmer om svin.

Cocks and Cows havde op til åbningen erklæret, at de til priser på fra 68 kr. ville lave byens bedste burger, men kun én burger koster 68 kroner og prisen steg hurtigt til 78 kr. Nu om dage ligger mindteprisen på 89 kr., mens resten koster op til 129 kr. for en med to bøffer og det Schwartzneggeragtige navn The Governator.

Dertil kunne pommes frites (eller en salat, hvis man er den sunde type) og tilhørende salsa eller og guacamole, cola eller øl. Også postevand skal man betale for.

Cocks and Cows serverer også cocktails, og især Passion for Cocks sælger rigtig godt.

Stedet holdt åbningsreception 10. september 2010.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.