Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/03/15

Calories – Healthy Fast Food

  • Foto: Martha Greve Jørgensen Foto: Martha Greve Jørgensen
I foråret 2014 åbnede venneparret Richard og Sigrid »Calories – Healthy Fast Food« der, som titlen indikerer, bestræber sig på at lave sund og alternativ fast food.

På Sluseholmen 38 lyser den orange takeaway-restaurant Calories- Healthy Fast Food op mellem grå og brunlige boligblokke. Stedet har eksisteret i knap et år, og i denne tid er der både blevet serveret sunde shakes til motionisterne, burger til de tømmermændsramte og is til de solskoldede badegæster.

Calories – Healthy Fast Food bestræber sig på at lave retter med et højt proteinindhold, og viser hermed at fast food sagtens kan være sundt. Det fremgår bl.a. af stedets menukort, som angiver indholdet af proteiner, kulhydrater, fedt og kalorier i alle retterne kan koncentrere sig om at få et sundt og proteinholdigt måltid.

Selv den populære og velsolgte burger »Lundgren« med bacon, cheddarost og picklespuré er lavet på en bolle af soyamel og grovkorn, som giver en dejlig mæthed.

Alle retter hos Calories – Healthy Fast Food er lavet fra bunden og bruger de bedste råvarer, markedet kan tilbyde. Derfor bugner stedets disk også med en masse sunde salater og friske frugter. Og som et ekstra kvalitetsstempel kan man kigge medarbejderne over skulderen, mens de tilbereder ens bøf.

En vigtig pointe hos Calories – Healthy Fast Food er, at fast food ikke kun skal være sundt, det skal også være billigt. Priserne er derfor nemme at arbejde med – selv for den studerende – og en burger (som vist ovenfor) kan derfor fås til sølle 69 kroner med en avokado-banan shake ved siden af for 34 kroner.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.