Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/10/17

Brasserie Barner

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Afslappet stamgæst-restaurant med et køkken, der værdsætter den franske hverdagsgastronomi.

Brasserie Barner ligger på Århusgade 1, helt oppe ved Østerbrogade.

De åbnede i 2017 og blev straks et hit for lokale østerbroere, der kiggede ned forbi til enten morgenmad, frokost eller aftensmad.

Stemning er nemlig et nøgleord for restauranten, der gør meget ud af at finde den særlige balance imellem dejligt afslappet og alligevel et ambitiøst køkken, der gør tingene, som de skal gøres. Ejeren hedder Allan Bærentzen, og han har tidligere været køkkenchef på Sokkelund Café & Brasserie.

Foto: PR

Menukortet lægger sig fint i brasserie-stilen, hvor godt køkkenhåndværk er forskellen på succes og fiasko. Men kokken i det åbne køkken har styr på deres klassiske teknikker og sender både sart-smagende kammuslinger og kapow-retter som gris med kål, hasselnødder og selleri ud til gæsterne.

Priserne er meget rimelige, og en et par retter kan sagtens gøres for 200 kr.

Her er relativt højt til loftet, hvorfra klassiske runde lampet understreger den franske stemning, ligesom de mange grønne planter, spejle og levende lys hjælper til med.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.