Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 15/10/07

Admiral Hotel

  • Foto: Pressefoto Foto: Pressefoto
  • Foto: Ikke oplyst
  12  

Stil og personlighed Copenhagen Admiral Hotel har begge dele. Hotellet åbnede i januar 1978 i et gennemrestaureret fredet pakhus fra 1780’erne og fremstår i dag som et 4-stjernet hotel gennemtænkt i dansk kvalitet og international topklasse. Hotellet er nabo til Amalienborg og ligger lige ud til havnefronten.

En overnatning på Admiral Hotel er en oplevelse i sig selv. Alle værelser er nyrenoveret i 2009 og ikke to værelser er helt ens. De flotte rustikke træspær giver værelserne deres helt eget individuelle præg og gyldne glød.

Læs også: AOKs guide til overnatninger under 1000 kroner.

Hotellet har 366 værelser og 11 mødelokaler samt den stilrene restaurant Salt, der er elegant designet af Conran & Partners og stemningen er afslappet og hyggelig. Køkkenet er europæisk med klare skandinaviske undertoner. I direkte forbindelse til restauranten finder man baren Salt.

Barens lysende sider udgør et moderne kunstværk, der konstant skifter farve og reflekterer stemningen i et inspirerende samspil. På sjette sal kan gæsterne gå i sauna og dampbad, og hvis man trænger til at røre sig, kan man også få udleveret joggingruter af hotellets personale.

Læs også: Hvor mange stjerner Berlingskes madanmelder giver Salt

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.