Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 03/04/17

The Rusty Jigger

  • Foto: PR Foto: PR
Rå og hyggelig cocktailbar på Vesterbro.

I slutningen af 2016 slog en lille cocktailbar dørene op på Vesterbro. Den blev hurtigt populær, faktisk så meget, at ejerne bag hurtigt indså, at de hellere måtte lukke ned igen for ikke at drukne det lille koncept.

Så de gik i tænkeboks og besluttede at konceptet skulle skaleres op, så de kunne følge med efterspørgslen.

Læs også: Brrrrr: København får ny is-bar

Efter et halvt års leden fandt de det perfekte lokale, det tidligere Flisen på Vesterbro, og her har de så indrettet deres drømmecocktailbar. Den har fået navnet The Rusty Jigger - jigger er bartendernavnet det lille målebæger, man bruger bag baren til at finde det rigtige mål på spiritussen.

Ejerne hedder Mikkel Albrechtsen og Jakob Fjordside, sidstnævntehar været barchef på Kassen på Nørrebro i fire år, og på The Rusty Jigger er der et begrænset menukort, men med fuldkommen hjemmelavede purrér, opkog og sirupper lavet af friske sæsonprægede råvare - og med så mange danske og økologiske råvarer som muligt.

Læs også: København får ny grøn aloe vera-cocktailbar

»Vi har lavet et barkoncept, hvor vi selv vælger ALT! Der er ingen totalaftaler eller noget påtvunget - vi vælger og skifter ud i vores råvare og spiritus - som det passer os,« fortæller de.

Alle cocktails på menuen koster 95 kr., og man kan få 2 af de samme for 175.

The Rusty Jigger er indrettet i rå, men hyggelige og hjemlige omgivelser med planter, rusten metal, og træ som de dominerende karaktertræk - og så er her bordservering.

Læs også: Mikkeller, Michelin-kok og musikfestival går sammen om Københavns nye bar

The Rusty Jigger åbner lørdag d. 8. april 2017.

Hvad: The Rusty Jigger
Hvor: Ingerslevsgade 200, Vesterbro
Hvornår: The Rusty Jigger åbner lørdag d. 8. april 2017.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.