Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 01/09/09

Mesteren & Lærlingen

  • Foto: Mesteren Foto: Mesteren
Kødbyens ældste slagterbodega er genopstået som hyggelig smugbar med soul på pladespillerne og billig bar.

I august 2009 blev der skudt nyt liv i Kødbyens ældste slagterbodega Mesteren & Lærlingen, som er genåbnet som ny beværtning med et nyt hold værter bag.

Der satses på en uhøjtidelig stemning, billig bar og varm og organisk musik. Og helt oldschool må der ryges både ude og inde.

Det er fire dj's, der står for genfødslen af den tidligere slagterbar og frokostrestaurant, heriblandt Simon Dokkedal aka Simon le Bon fra Den Sorte Skole og Rita Christina Biza fra Ladybox.

"Vi ville gerne have, at det skulle være lidt smugkroagtigt med bodegastemning", siger eventmageren in firkløveret, Rita Christina Biza, "så vi har ikke ændret noget ved indretningen og vi har beholdt navnet og logoet. Vi synes, det er vigtigt, at der bliver holdt fast i noget historie i Kødbyen; at det hele ikke bliver lavet om og moderniseret."

Hun fortsætter: "Og vi synes, det er vildt fedt, at slagterne stadig har lyst til at komme ned og drikke en bajer."

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.