Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 21/09/17

Kæmpe specialøl-bar åbner med 500 gratis øl

  • Foto: Ikke oplyst
SKAAL åbner med et specialøls-brag midt på Kultorvet.

Øl er godt. Specialøl er specielt godt.

Sådan tænker de inde hos SKAAL på Kultorvet - i de lokaler der tidligere husede Klaptræet - har de nemlig åbnet en af landets største specialølbar.

Den officielle åbning er  i dag  21. september fra kl. 16 - og de 500 første specialøl er gratis.

Til åbningen byder SKAAL bl.a. på unikke øl fra henholdsvis SPYBREW og Ølsnedkeren, der er brygget specielt til åbningen, og som det eneste sted i Danmark serveres fadøllen ‘Hop Tour Argentina Rye Wine’ fra det polske bryggeri PINTA.

Derudover skifter udvalget naturligvis hele tiden, men her er altid minimum 48 fadølshaner og mere end 60 forskellige flaskeøl at vælge imellem.

Læs også: Coffee Collective åbner i historisk bar og sætter kaffeøl på menuen

Så burde der også være til en smagning.

Med mindre man selvfølgelig smager i den hastighed, som manden bag hanerne på SKAAL gør - Jens Ungstrup. Han ville kunne smage sortimentet på et par minutter.

Han er nemlig øl-kender med det helt store Ø. Han har - indtil videre - anmeldt over 38.000 øl, hvilket bringer ham i top 3 som anmelder - på verdens største anmeldelsesside for øl ratebeer.com.

Læs også: Nørrebro-burgerbar bliver til vegetarisk bistro

Gæster kan altså læne sig op af Jens Ungstrups ekspertise, når de skal guides i baren.

Der er plads til 300 gæster hos SKAAL, og foruden specialøl, så kan de også bestille vin, en drink eller en kop kaffe. Skulle sulten melde sig, er køkkenet leveringsdygtig i både salater, snacks, burgere og ikke mindst dansk smørrebrød - som det sig hør og bør med øl. Hos SKAAL bliver smørrebrødet selvfølgelig parret med udvalgte øl til hvert stykke, så tingene passer sammen. Priserne er noramel cafépriser og et stykke smørrebrød koster omkring 60 kr.

Her er også jævnlige Tap Take Overs, hvor forskellige bryggerier overtager en del af hanerne med de bedste øl fra netop deres sortiment, samt ølsmagninger og quizzer.

Hvad: SKAAL
Hvor: Kultorvet 11, Indre By
Hvornår: Åbner torsdag 21. september 2017 fra kl. 16
Hvor meget: De 500 første specialøl er gratis