Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 11/03/16

K Bar

  • Foto: PR Foto: PR

Cocktail-revolutionen I København startede her. K-bar var den første cocktailbar uden for hotellerne.

Her lavede man“nomaen” og vandt mesterskaber og skabte fundamentet til den bølge af cocktailbarer, som fik Danmark  på verdenskortet i den diciplin.

K-bar ledes af stifteren, Kirsten Holm, en legende i branchen og er blevet blandt bartendernes foretrukne cocktailbarer (ifølge World’s Best Bars). Der er fortrinsvis et international publikum.

Beliggenheden er central, lige I nærheden af Storkepringvandet og lige overfor Christiansborg. Der er en intim atmosfære og god stemming på stedet. Og de topproffessionelle bartenderen serverer cocktail af høj klasse. “New Traditionalism” er varemærket.

Drinkskortet er imponerende og byder på alt fra klassiske drinks til Champagne og cocktails. Særligt  champagne-cocktailen “Sloe Ginger”  er yderst velsmagende . Cocktailen "Ten Year Tantrum" med absint er også anbefalelsesværdig.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.