Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 19/04/17

Duck and Cover

  • Foto: PR Foto:

Nogle gange bliver virkeligheden bare alt for virkelig med regnvejr, børnepasning og alenlange PBS-overførsler. Når den melankolske følelse angriber og overmander én, kan man let blive fristet til at glemme det hele og bare søge dækning.

I militæret råber de »duck and cover«, når de oplever voldsomme angreb, så alle kan nå at komme i sikkerhed.

Og tilflugt er lige præcis en af de følelser, man får, når man træder ned i kælderen på Dannebrogsgade. Her har Kasper Reiwe Henriksen, en af landets dygtigste konkurrencebartendere, åbnet baren Duck and Cover.

Her kan man, omgivet af dansk 50er-design-nostalgi, blive forført af både cocktails og deres brogede historier, når de yderst kompetente tendere bag baren smugler gæsterne med tilbage i tiden til dengang, service var et professionelt håndværk.

Menuen fornyes løbende og tilpasses sæsonen og højtiderne, så du for eksempel i december kan få mikset en cocktail fyldt med julestemning, mens sommeren smager mere af solskin.

Duck and Cover har åbent tirsdag-onsdag kl. 16-01, torsdag-lørdag 16-02 og søndag 18-00.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.