Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 30/07/09

Studenterhuset

Studenterhuset

Købmagergade 52
1150 København K

Åbningstider

Mandag: 09.00 - 18.00

Tirsdag: 09.00 - 00.00

Onsdag: 09.00 - luk
International Café 19.00 - luk

Torsdag: 09.00 - luk
Diverse arr. 20.00 - 00.00

Fredag: 09.00 - luk
Happy Hour 15.00 - 17.00
Club Night 21.00 - luk

Lørdag: se kalender

Søndag: lukket

Kontakt

35323861
 

 

 

 

  • Studenterhuset Foto: pr fotoStudenterhuset Foto: pr foto
Studenterhuset i København byder på livemusik, klubaftener, hyggelig café og mange andre ting, og ikke kun for studerende.

Studenterhuset i Købmagergade er det naturlige samlingssted for de studerende ved de forskellige købanhavnske fakulteter. Men man behøver ikke at være studerende for at besøge stedet. Selv om  huset arrangerer en lang række aktiviteter for de studerende, er Studenterhuset også et velfungerende spillested med en bred vifte af genrer på den lille scene.

Caféen har priser, der er målrettet et studenterbudget, og trods et spartansk interiør, er der altid liv og aktivitet i huset, hvilket gør det til et rart sted at være, hvad enten man skal til koncert eller blot have en øl eller en kop kaffe i caféen, eller benytte sig af husets trådløse netforbindelse.

Der er koncerter stort set hver i løbet af ugen. Musikprofilen er bred, og Studenterhuset har nogle faste klubber, der for eksempel præsenterer swingdans om søndagen, Homo klubben Blus om tirsdagen og international café om onsdagen. De største koncerter præsenteres torsdag, fredag og lørdag, og Studenterhusets nyeste tiltag er den elektronisk klub 'Klub 2.0', der afholdes tredje torsdag i hver måned.

Desuden er den første torsdag i hver måned afsat til Studenterhusets Jazzklub, og Maraton præsenterer bands fra Studenterhusets øvelokaleforening. Og så er der 'unplugged musik i 'Beat Bar' hver fredag fra 15.30-17.00, det var det, der tidligere hed Fredagscaféen.

Entrépriserne til koncerterne ligge typisk på beskedne 40 kr. (30 for medlemmer), og der er ofte gode oplevelser at finde på Studenterhusets scene.

Studenterhuset har i foråret arbejdet på at gøre Studenterhuset mere fagligt for de studerende, som trods alt er husets primære brugere. På anden sal findes der i øjeblikket lokaler med computere, samt diverse aktivitetsgrupper fra Tai Chi til øvelokaler, og der arbejdes hele tiden på at skabe nye tilbud for de studerende.

Nyt interiør
I august 2010 slog Studenterhuset igen dørene op, efter en renovering, der holdt stedet lukket i fire måneder. Både scene og bar er blevet flyttet til mere paraktiske steder i lokalet, lokalerne på 1. sal er blevet gjort mere indbydende, og hele stedet har fået et tiltrængt nyt lag maling.

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 33620 30. jul 2009

Studenterhuset er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.