Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 27/02/17

Råhuset

  • Foto: PR Foto:

Råhuset er et lille, stemningsfyldt spillested med et stort hjerte. Det ligger i Københavns centrum, kun fem min. fra Hovedbanegården. Råhuset holder til i den gamle veterinærkontrol, som er en del af Den Brune Kødby; deraf er navnet også udsprunget.

Den Brune Kødby blev opført af Københavns Kommune i 1879. Her samlede man den københavnske slagteribranche. I et effektivt maskineri blev kvæg via slagtehallen til bøffer i køledisken, under offentlig kontrol.

Fra 2006 har Råhuset fungeret som et spillested, hvor der afholdes mere end 150 koncerter om året.

Råhuset har ikke lagt sig fast på en bestemt genre. Det spænder vidt, og der er mulighed for at lytte til alt mellem rock, jazz, verdensmusik, elektronisk, punk, hiphop og klassisk. Råhuset støtter op om de smalle og skæve genrer og vil gerne medvirke til at være samlingspunkt og udvikler af musikkulturen samt satse på undergrunds- og vækstlagskultur på Vesterbro og i København

Selvom Råhuset primært beskæftiger sig med musik og koncerter, er der indimellem andre kreative arrangementer, såsom udstillinger, performance, comedy, musikquiz, m.m.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.