Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 18/04/12

Mint Records

Mint Records

Gammel Kongevej 140 A
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

Man-Fre: 10 - 20
Lør: 10 - 17
Søn: 12 - 18

Kontakt

33 262 262
 

 

 

 

  • Stemningsfoto. Foto: Malte ChristiansStemningsfoto. Foto: Malte Christians
En skattekiste af brugte LP-perler

...

Det uheldige ved LP-formatet er prisen. Det er dyrt at produceret LPer. Og når selskaberne endelig har produceret dem, er det er dyrt at sende dem videre ud i verden. Derfor er nye LPer tit en anelse dyrere end nye CDer.

Heldigvis er der masser af muligheder for at gøre gode brugte køb. Vinylpladerne er moderne disse år. Det var de også i 60’erne, 70’erne og 80’erne. Men i 90’erne var fremtiden CDer og minidiscs. Mange solgte alle de plader, de havde købt i årtierne før, og lagrene bugner stadig af brugt vinyl til ofte meget billige penge.

Mint Records på Gammel Kongevej har et af de lagre. Udvalget er broget, men hvis man leder grundigt nok, er der masser af skjulte perler til priser helt nede omkring 10-20 kroner. Måske er hjørnerne på omslaget lidt bøjede. Måske knaser det også lidt i højtalerne, når nålen bevæger sig i de tyste riller mellem numrene. Men måske er begge dele en del af charmen.

Er du til gamle kendinge som Cohen, Dylan, Presley, Springsteen eller Bamse Jørgensen, er det her, du gør kuppet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.