Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 01/03/12

MIGNON LIEDER

Tidspunkt

Fredag 6. jul. 2012, kl 17:00

Gjethuset

Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk

Åbningstider

Kontor: Mandag - fredag 10.00-14.00
Café: mandag-fredag 12.00-16.00
og ifm. udstillinger/arrangementer.

Kontakt

47770607
 

Musikgenre

Klassisk

 

Brugeromtale
Oprettet af: Gjethuset 1. mar 2012
Senest redigeret af Gjethuset 8. mar 2012

Andrea Pellegrini, mezzosoppran
Katrine Gislinge, klaver
Josefine Klougart, oplæsning
Musik af Beethoven, Shubert, Schumann m.fl.
Gjethuset, Frederiksværk. Arr. af Frederiksværk Musikfestival.
Entré: 130,- inkl. gebyr
Læs mere her: http://frv-musik.dk/

Denne Friday Five O’clock med Mignon Lieder er en sang- og poesi forestilling, hvor forfatteren Josefine Klougart læser Goethes tekster imellem fremførelsen af lieder skrevet af de store klassiske komponister. Josefine Klougart debuterede i januar 2010 med romanen ”Stigninger og fald”, der blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2011.

I anledning af den nylige udgivelse af hendes roman " En af os sover" gav Berlingske 6 stjerner og skrev "Nok den stærkeste yngre forfatter, vi har overhovedet". Information gav 5 hjetrer og ordene: "Klougart er og bliver en mester".

Andrea Pellegrini har i løbet af ganske få år markeret sig som en af Danmarks mest efterspurgte og prisbelønnede mezzosopraner, bl.a. modtog hun i 2008 Musikanmelderringens Kunstnerpris. Andrea Pellegrini debuterede på Det Kgl. Teater som Rosina i Rossinis Barberen i Sevilla I 2006 og som koncertsanger har hun optrådt med de førende danske orkestre og ensembler

Andrea Pellegrini har samarbejdet med dirigenter som Adam Fischer, Giancarlo Andretta, og
Giordano Bellincampi. Katrine Gislinge er en af sin generations mest populære danske pianister. Hun har siden hun var helt ung haft en forrygende karriere: Hun har indspillet CDer med bl.a. Gidon Kremer og Augustin Dumay. Hun har optrådt på internationale festivaler og samarbejdet med dirigenter som Kurt Sanderling og Adam Fischer. Herhjemme er hun er leder af Anneberg Musik Festival og kan ses på DR2 som smagsdommer.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort