Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/11/16

Mellemblond // support: Line Marianne

Tidspunkt

Torsdag 24. nov. 2016, kl 20:30

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18
2300 København S

Åbningstider

man-ons 10:00-23:00, tor-fre 10:00-24:00, lør 10:00-24:00, søn 10:00 - 22:00

Kontakt

33 66 47 00
 

Musikgenre

Rock/Pop

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Poetisk, vedkommende og knivskarp indie på dansk

Brugeromtale
Oprettet af: Kulturhuset Islands Brygge 4. nov 2016

Mellemblond laver dansk indie og deler musikalsk landskab med kunstnere som Ulige Numre, Folkeklubben og Nikolaj Nørlund. Bandets seneste udgivelse ’FRA ET STED’, fra sidste år ruskede bl.a. singlen ’Ryster’ ud af ærmet som blev spillet på både P4 og P6.

Pladen er et modent og lyrisk rock-album, hvis 10 numre strækker sig fra reel rock til stille klaverballader. Der ses tilbage på den tidlige ungdom, ryddes op i ”lige nu” og skues fra det hjemlige vindue og ud i den vide verden. Mellemblond har siden debutpladen sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde og udgivelsen ’Lysvågen’ fra 2013 var årets bedst anmeldte plade og nomineret til hele 4 Steppeulve. Denne udgivelse skrev for alvor Kristoffer Munck Mortensen ind i en sangskrivertradition, der tæller navne som Jens Unmack, Nikolaj Nørlund og C.V. Jørgensen.

Support: Line Marianne
Line Mariannes musik er musik for natteravne og romantikere. Den er mørk, drømmende spundet ind i simple melodier over hverdagens udsagn, og de musikalske indie ender er loddet mellem kunstnere som Mazzy Star og hendes barndomsidol Jim Morrison. Hun har desuden hentet inspiration til sin musik i filmens verden, hvor filmkunstnere som Jean-Luc Godard og Michelangelo Antonioni har haft stor betydning.

Hun er opvokset i udkanten af Odense, og har fra barnsben derudover opholdt sig ved den fynske vestkyst, hvor dagen var lys som vinduesglas og natten sort som tjære. Nærheden af vand, strand, natur, lys og mørke har altid været Line Marianne´s store inspirationskilder, og hendes lyd rummer en ærlighed både vokalt, melodisk, harmonisk og lyrisk.

Find billetter her: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=b545257919

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort