Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 18/07/18

Kim Larsen Jam - solo + Den syngende Murer

Tidspunkt

Fredag 17. aug. 2018, kl 20:00

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18
2300 København S

Åbningstider

man-ons 10:00-23:00, tor-fre 10:00-24:00, lør 10:00-24:00, søn 10:00 - 22:00

Kontakt

33 66 47 00
 

Musikgenre

Folk/Blues/Country

Rock/Pop

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Dobbeltkoncert: Peter Phillipsen fra Kim Larsen Jam // Den Syngende Murer på Bryggen

Brugeromtale
Oprettet af: Kulturhuset Islands Brygge 18. jul 2018
Senest redigeret af Kulturhuset Islands Brygge 18. jul 2018

Glæd dig til en festlig aften i selskab med Kim Larsen, The Bee Gees og Elvis Presley!
På Islands Brygges gader er det ikke en sjældenhed, at man hører en Bee Gees eller Elvis sang oppe fra arbejdsstilladserne. Og nej, det er ikke P5, der spiller fra radioen, men Bryggens egen Syngende Murer, hvis forkærlighed for 60’er og 70’er rock og pop, er kommet mange glade fans til gode. Den Syngende Murer eller Toni Bergenhammer, som er hans off-stage navn, har i mange år optrådt med covers af The Bee Gees og Elvis Presley, senest til Dragør Marked og Geyser by the Sea uden for Kulturhuset Islands Brygge. Til aftenens koncert byder Toni på en hel time med kærlighedspopsange, der rammer dig lige i hjertet – og man må gerne synge med!

Byens bedste ’Kim’
I en tid hvor det vrimler med bands, der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, men – én mand fra København ændrer med et trylleslag alle fordomme om ”kopisangere”.
Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue, der med højt humør altid får skabt en overvældende publikumssucces, når han spiller som solist eller med sit professionelle orkester, ”Kim Larsen Jam”. Ni gange har orkesteret fyldt Amager Bio til bristepunktet, så koncerten i Kulturhuset Islands Brygge er en unik mulighed for at opleve soundtracket, til mange menneskers barndom, ungdom og voksenliv, live i intime rammer.

Varighed: 2 timer. Dørene åbner kl. 19.30

Entré: 60 kr. + gebyr.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort