Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 19/04/17

Jazzhouse

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

 

 

 

  • Foto: Torben Christensen Foto: Torben Christensen
Københavns mest jazzede spillested er ikke for fint til at invitere andre genrer indenfor.

Det københavnske spillested Jazzhouse har efterhånden en del år på bagen, og lokalerne i Niels Hemmingsens Gade har siden åbningen i 1991 dannet rammen om koncerter med nogle af tidens allerstørste stjerner inden for bl.a. world music, funkjazz, fusion, nordisk, freejazz, neobop og modern.

I 2009 blev Jazzhouses underetage renoveret for et større millionbeløb, og lyd- og lysforhold blev opdateret. Det gav nyt liv til huset, men desværre satte et skybrud en stopper for løjerne i 2011, da en vandskade lukkede spillestedet gennem en længere periode.

I sommeren 2012 åbnede et nyt og totalrenoveret Jazzhouse, og siden da er der sket rigtig meget på adressen. Jazzen har fået selskab af andre genrer, og musikprofilen er nu langt bredere end tidligere. I dag kan man høre alt fra blues og folk til alternativ rock og eksperimenterende, elektroniske toner på stedet.

Du kan se Jazzhouses koncertprogram på jazzhouse.dk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 13. jun 2012
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.