Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 01/03/12

FESTIVAL ENSEMBLET

Tidspunkt

Lørdag 2. jun. 2012, kl 20:00

Gjethuset

Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk

Åbningstider

Kontor: Mandag - fredag 10.00-14.00
Café: mandag-fredag 12.00-16.00
og ifm. udstillinger/arrangementer.

Kontakt

47770607
 

Musikgenre

Klassisk

 

Brugeromtale
Oprettet af: Gjethuset 1. mar 2012
Senest redigeret af Gjethuset 8. mar 2012

Musik af Mozart og Bach.
Gjethuset, Frederiksværk. Arr. af Frederiksværk Musikfestival.
Entré: 150,- inkl.gebyr.
Læs mere her: http://frv-musik.dk/

Festival Ensemblet åbner endnu engang Frederiksværk Musikfestivals koncertrække...

Ensemblets medvirkende har i en lang årrække været i den musikalske frontlinie, som orkestermusikere, kammermusikere og solister. Derfor ved bratschisten Lars Grunth, hvad han taler om, når han siger: ”Kammermusik er sjælens inderste musik. Den største musikform i det hele taget, hvor man er musikkens kerne nærmest.”

Aftenens solister er fløjtenisten Kenny Aaberg Larsen og pianisten Elisabeth Westenholz. Kenny Aaberg Larsen blev i 2007 optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har modtaget en række priser og i 2010 blev han udvalgt blandt 180 fløjtenister fra hele verden til at deltage i ”Den Internationale Carl Nielsen Fløjtekonkurrence” i Odense, hvor han som eneste dansker nogensinde kom til semifinalen.

Elisabeth Westenholz har en udstrakt koncertvirksomhed overalt i Danmark, både som solist og kammermusiker. I udlandet har hun bl.a. optrådt ved Festspillene i Montreux-Vevey, Ludwigsburger Festspiele, Concertgebouws kammermusikserie i Amsterdam, Perth Festival og New Zealand International Festival of the Arts. Hun har modtaget flere priser og legater, bl.a. Musikanmelderringens Kunstnerpris, Tagea Brandts rejselegat, Gladsaxe Musikpris og Den Svenske Grammofonpris

Se programmet her: http://frv-musik.dk/?side=85&artikel=99

Spisning:
Tinggården vil igen i år levere en delikat 3 retters Festivalbuffet i forbindelse med aftenkoncerterne, som kan nydes i Gjethusets café. Menuen er endnu ikke fastlagt men vil blive annonceret på hjemmesiden så snart den er. Du kan fra 1. marts kl. 12.00 bestille spisning, enten ved personlig henvendelse i Gjethusets billetsalg eller ved at ringe på tlf.
47 77 06 07

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort