Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 01/03/12

COPENHAGEN SAXOPHONE QUARTET

Brugeromtale
Oprettet af: Gjethuset 1. mar 2012
Senest redigeret af Gjethuset 8. mar 2012

Musik af Mendelssohn, Gubaidulina, Scarlatti m. fl.
Gjethuset, Frederiksværk. Arr. af Frederiksværk Musikfestival.
Entré: 120,- inkl. gebyr
Læs mere her: http://frv-musik.dk/

"... En exceptionelt flot fortolkning af barokmusik!” skrev American Record Guide om Copenhagen Saxophone Quartets CD indspilning af Scarlatti, der i 2003 vandt P2-prisen. Kombinationen af barokmusik og ny musik er kvartettens særkende, og den har markeret sig som et af Danmarks mest anerkendte og spændende kammermusikensembler indenfor dette område.

CSQ har turneret i USA og Europa, hvor de bl.a. har spillet i den legendariske “Wigmore Hall” i London. Kvartetten består af: Torben Snekkested på sopransaxofon. Snekkestad har været solist med orkestre som: The Norwegian Radio Orchestra, Oslo Sinfonietta og Athelas Sinfonietta Copenhagen, og er saxofonlærer ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Maret Petersen, altsaxofon er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1995 og har studeret hos Jean-Yves Fourmeau i Paris. Hun har en alsidig koncertvirksomhed og underviser til dagligt på musikskoler og fungerer som blæserinstruktør.

Jeanette Balland, tenorsaxofon er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og fortsatte sine studier i Holland og Schweiz, hvor hun modtog Virtuosité fra Conservatoire de Lausanne. Hun har modtaget Emil Holms Mindelegat, Dansk Komponist Forenings Musikerpris og Musikanmelderringens Kunstnerpris i 2004.

Charlotte Andersson, barytonsaxofon er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i saxofon og sang. Hun spiller med bl.a. Malmö Symfoniorkester, Danmarks Radios Symfoniorkester og Det Kongelige Kapel. Modtager af Ruagerfonde

Brunch fra kl 10.00 (forudbestilling påkrævet)
Der vil være mulighed for at bestille en brunch der vil blive serveret fra kl. 10.00 i Gjethusets café. Bestilling kan ske ved personlig henvendelse i Gjethusets billetsalg eller pr tlf. 47 77 06 07. Åben onsdag-fredag kl. 10-18 og lørdag 10-13.

Pris: 150 kr.

Der vil komme mere info om selve menuen.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort