Omtale
Føj til favoritter Del Send
Jul | 20/09/16

Marie Carmen Koppel synger julen ind

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Cowbell 20. sep 2016
Senest redigeret af Cowbell 20. sep 2016

Danmarks ukronede soul- og gospeldronning synger julen ind i smukke omgivelser i Christians Kirken i København. Med sig har Marie Carmen Koppel kor og sin faste pianist gennem de sidste 25 år.

Med et repertoire, der spænder fra de klassiske amerikanske carols som "Silent Night" og "White Christmas" over smukke gospelsange til danske julesange, forenet med hendes enorme stemmepragt, sikrer Marie Carmen Koppels julekoncerter med garanti julestemningen.

Det er i år intet mindre end tyvende år i træk at Marie Carmen Koppel sikrer julestemningen med sine smukke julekoncerter. Det er en tradition, som både er elsket af sangerinden med den store stemme og hendes trofaste publikum.

Marie Carmen Koppel udgav for nogle år siden det skønne julealbum – ”A Merry Little Christmas” der er et album, der emmer af jul og indeholder alle Maries yndlings julesange og allerede er blevet en juleklassiker. Hun var i 2014 aktuel med albummet ”Heal My Wounded Heart” som indeholder en række stærke, personlige sange.

Billetter: http://www.billetlugen.dk/da/event/marie-carmen-koppel-julekoncert-2016/...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort