Omtale
Føj til favoritter Del Send
Jul | 26/10/16

Kom til julekoncert i Den Sorte Diamant

Tidspunkt

Lørdag 10. dec. 2016, kl 16:00

Den Sorte Diamant, Dronningesalen

Søren Kierkegaards Plads 1
1016 København K

Åbningstider

Man-lør 8-22
Søndag lukket

Kontakt

33 47 47 47
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Barokensemblet Camerata Øresund med Peter Spisšký og Marcus Mohlin
Brugeromtale
Oprettet af: Musik i Diamanten 26. okt 2016

Det Kongelige Bibliotek ønsker at agere som platform for morgendagens nye store stjerner på den klassiske musikscene. Det er derfor en stor fornøjelse at kunne præsentere det unge cembalo-talent Marcus Mohlin som solist i Bachs cembalokoncerter på julekoncerten i Dronningesalen.
Camerata Øresund er et dynamisk og fremadstormende ensemble på barokmusikscenen, og det har haft Marcus Mohlin fast tilknyttet de sidste par år. Trods sine kun 26 år er han allerede en eftertragtet solist i Danmark og Sverige.

Med et program, som har Bachs cembalokoncerter i centrum, ønsker Camerata Øresund at genskabe den frie og kreative ånd, som karakteriserede det berømte Zimmermann Haus i Leipzig, hvor Bach og hans musikervenner kom sammen. Med Marcus Mohlin som solist og Camerata Øresund som vildt og eksperimenterende orkester skabes et udtryk, hvor musikken bevæger sig på grænsen mellem komposition, opførelse og improvisation.

Ud over Bach spilles Corellis kendte og elskede julekoncert, så julestemningen indfinder sig, og sneen forhåbentligt drysser ned over Diamanten.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort