Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 06/07/17

Rolling Stones-aften: Spritny turnéfilm med introduktion

Tidspunkt

Torsdag 21. sep. 2017, kl 20:00

Cinemateket

Gothersgade 55
1123 København K

Åbningstider

Tir-fre: 09.30-22.00, lør-søn: 12.00-22.00
Mandag lukket

Kontakt

33 74 34 12
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Lotte Formenti / Cinemateket 6. jul 2017

Den 3. oktober optræder verdens største og ældste rockband i Parken i København. Det fejrer vi med en Stones-aften allerede den 21. september – en aften, der både byder på film og oplæg om det legendariske firkløver.

Se den spritnye film 'The Rolling Stones Olé, Olé, Olé!: A Trip Across Latin America', der dokumenterer kvartettens turné i Sydamerika sidste år, og kom helt tæt på medlemmerne, når de jammer med lokale trommespillere i Uruguay og oplever den helt særlige superfan-kultur i Argentina – og hør hvordan Mick Jagger og Keith Richards skrev 'Honky Tonk Women' i Brasilien, og vær med til forberedelserne sig en prominent koncert i den cubanske hovedstad Havana, hvor Stones, som det første store vestlige rockband, spiller for over en million mennesker.

Inden filmen giver musikjournalist og Stones-ekspert Mikkel Falk Møller et rids over Rolling Stones ubestridelige betydning for rockmusikken de sidste seks årtier, herunder om evnen til vedvarende at holde sig på toppen af poppen og om den helt særlige dyrkelse af gruppen i Sydamerika. Billetpris 100/75 kr.

Billetter kan bestilles her: http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Serie.aspx?...

-------------------------------------
PRAKTISK INFORMATION
-------------------------------------
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh K
Tid: Torsdag den 21. september kl. 20:00
Billetter (100 kr./75 kr. for medlemmer): Bestilles på tlf. 33 74 34 12 eller online: http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Serie.aspx?...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort