Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 03/11/14

Kinopalæet

  • Foto: MOGENS FLINDT Foto: MOGENS FLINDT
Kinopalæet er Lyngbys supermoderne premierebiograf, indrettet med digitallyd i 11 sale og beliggende i Kulturhuset i hjertet af Lyngby. Kulturhuset rummer udover biografen også en teatersal, to mindre koncertsale og cafeer, restauranter og mærkevarebutikker.

Kinopalæet er Lyngbys supermoderne biograf, bygget i 2001, indrettet med 11 sale og beliggende i Kulturhuset i hjertet af Lyngby. Kulturhuset rummer udover biografen også en teatersal, to mindre koncertsale og cafeer, restauranter og mærkevarebutikker.

Biografen, der er premierebiograf med et bredt, men også kvalitetsbetonet, repertoire, breder sig over både 1. og 2. sal i Kulturhuset. Den største af de 11 sale er på 498 pladser og den mindste på 116. Der er digitallyd overalt, og tre af salene er godkendt til de krævende THX-standarder. I det store foyerområde ligger både slikbutik og bar.

Filmselskabet Sandrew-Metronome, brugte over 30 millioner kroner på indretningen. Og alene til Kulturhuset blev der afsat 700 parkeringspladser i en p-kælder, der har direkte forbindelse til det nærliggende Lyngby Storcenters 2000 p-pladser samt Lyngby Station.

1. juni 2006 overtog Nordisk Film både Kinopalæet og Dagmar Teatret, og disse biografer er nu trådt ind i isbjørnens store imperium.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.