Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 15/10/07

CinemaxX Fisketorvet

  • Cinemaxx Foto: Claus Bjørn LarsenCinemaxx Foto: Claus Bjørn Larsen
I CinemaxX biografen, som er placeret i indkøbscenteret, Fisketorvet, finder man Skandinaviens største filmlærred, bløde sæder med plads til benene og generelt gode forhold.

CinemaxX biografen åbnede deres ti sale i forbindelse med åbningen af Fisketorvet. Fra starten satsede biografen på at give deres brugere en luksuriøs filmoplevelse med brede sæder, som er placeret så der er god plads til benene. Rækkerne er placeret med en hældning på 15 grader, så selv om man bliver placeret bag Thomas Buttenschøns manke, bør der alligevel være frit udsyn til lærredet.

Og netop lærredet er også en af biografens forcer. CinemaxX' sal 1 er nemlig indehaver af Skandinaviens største biograflærred på intet mindre end 250 kvadratmeter. Salen har plads til 8000 filmkiggere og i alt kan biografens sale rumme godt 3000 mennesker.

Det er heller ikke i CinemaxX, at man kommer til at lede længe efter en parkeringsplads. I forbindelse med Fisketorvet, er der nemlig 2000 gratis parkeringspladser til rådighed.

Repertoiret byder på de største premierefilm, men biografen har en god tradition for at sætte særvisninger og særlige events op, som for eksempel repremierer af gamle, nyrestaurerede film. CinemaxX byder også på hverdagsklubberne Macho Mandae, Tøse Torsdage og børnebio klubben, Mini MaxX.

Det er også ofte CinemaxX, der går forrest når ny biografteknologi bliver introduceret, både på lyd- og billedsiden. Det var således i CinemaxX, man først kunne se »Hobbitten« i det nye digitale HFR - 3D format.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.