Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 05/01/15

Cinemateket

  • Foto: Torben Christensen Foto: Torben Christensen
Fra filmhistoriske klassikere og kultfilmperler til afgangsfilm og dokumentarfilm.

Cinemateket er Det Danske Filminstituts biograf i Gothersgade. Her kan filmentusiastiske københavnere gå ombord i et bredt udpluk af filmhistoriske klassikere og kulturperler til afgangsfilm, kort- og dokumentarfilm i biografens tre sale. Cinemateket viser også film fra Filmmuseets arkiver.

I kælderen ligger Cinematekets videotek, hvor man kan gennemse nogle af de mange kort-, dokumentar- og novellefilm, der er lavet i Danmark gennem årene.

Hver måned udgives et komplet program over hvilke film, instruktører og temaer, Cinemateket har valgt at sætte fokus på. Repertoiret henvender sig mest til den kræsne filmentusiast, og programmet og priserne er da også skruet sådan sammen, at det ofte bedst kan betale sig at blive medlem af Cinemateket, hvor man får 40 % rabat på ordinære visninger.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.