Føj til favoritter Del Send
Film | 27/01/11

Cameron Diaz: Jeg har mine fat moments

  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
Trods mange år i filmbranchen får Cameron Diaz stadig et sug i maven, når hun bliver fejret og feteret i Hollywood – senest med premiereaktuelle ’The Green Hornet’, fortæller den 38-årige skuespiller til Urban. ’Det er så cool, at jeg får lov til at lave det, jeg gør.’
Forleden kom Cameron Diaz kørende i en limosine på Hollywood Boulevard i Los Angeles.
Hun var på vej til den stort anlagte premiere på sin seneste film, actionkomedien ’The Green Hornet’, men da bilen stoppede foran det legendariske Grauman’s Chinese Theater, varede det lidt, før den berømte blondine steg ud.

»Mange af mine film har haft premiere i netop den biograf, og på mange måder er alt det premiere-postyr, der omgiver det, en rutine. Men jeg måtte jeg simpelthen alligevel lige have et øjeblik, hvor jeg blev siddende og nød øjeblikket,« siger Cameron Diaz, der havde en veninde med ved sin side i limousinen.

»Det er så tosset, at det her er mit liv. Hollywood Boulevard er afspærret på grund af en film, jeg har været med i. Det er så cool, at jeg får lov til at lave det, jeg gør, og det vil jeg aldrig tage for givet,« fastslår Diaz, der har den eneste kvindelige rolle i ’The Green Hornet’.

Brainy blondine
I filmen er der hverken hårdtpumpede muskelmænd, spandexdragter eller flagrende superhelte-kapper.

Til gengæld giver Seth Rogen, kendt fra ’The 40-Year-Old Virgin’ og ’Knocked Up’, den gas som en habitklædt, smådum og kvabset wannabe-superhelt, der går under dæknavnet ’The Green Hornet’.
Sammen med sin hårdtslående sidekick (spillet af Jay Chou) kæmper de to mod Los Angeles’ kriminelle underverden, og Cameron Diaz er det umage makkerpars sekretær.

Selvom hun er intetanende, når det gælder superheltenes sande identitet, har hun mere mellem ørene end de uheldige helte tilsammen.

»Ja, det var en svær rolle at spille,« siger Diaz med et charmerende grin.

»Jeg arbejdede virkelig hårdt på at øve mig i at være klog.«

Selvom hun nærmer sig de 40 år, er der ikke meget fedtlag eller appelsinhud at få øje på, som hun sidder her på det fashionable Four Seasons Hotel i Beverly Hills.

Iført lange ben og stilethæle, solbrun hud og et stort smil insisterer hun dog på, at de tynde også kan være tykke.

»Jeg har været forskellige niveauer af tynd gennem tiden. Tro mig, jeg har mine ’fat moments’, også selvom resten af verden måske ikke lige kan se dem,« siger Diaz, der træner en time fem-seks gange om ugen for at holde formen.

Hun begræder dog ikke, at hendes kampklare krop ikke medvirker i ’The Green Hornet’s mange actionscener, og er lykkelig for at kærlighed ikke spiller nogen stor rolle i filmen.

»Jeg synes, det er så fedt, at det her ikke er en klassisk romantisk superhelte-historie. Det er ikke noget med, at helten skal redde sin elskede. Det handler bare om action og humor, og ikke så meget andet.«

Hvad: The Green Hornet
Hvor: Se spilletider og trailer her
Hvornår: Filmen har premiere 27. januar 2011.