Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 15/10/07

BioCity Tåstrup

BioCity Tåstrup

City 2
2630 Taastrup

Åbningstider

dagligt 11.30-21.30

Kontakt

70 13 12 11
 

 

 

 

BioCity er en premierebiograf, hvor du kan se smæk-for-skillingen-film samt de store brede familiefilm. Biografen har syv sale med gode sæder. Alle sale er udstyret med surround sound. De fem største sale har digital lyd.
Nordisk Films biografkompleks i City 2 hed tidligere BioTrio. Efter en ombygning i 1993 ændredes biografens navn til BioCity. Efter denne navneændring har Nordisk Films biografer besluttet, at alle deres provinsbiografer skal hedde BioCity - Tåstrup, Hillerød, Odense, Esbjerg, Aalborg, Århus og Herning. Dermed har Nordisk Film understreget deres image og deres ambition om at satse mere på biografmarkedet i provinsen.

BioCity har syv sale og er den største af Københavns omegnsbiografer. BioCity er en premierebiograf og minder i repertoire og målgruppe en del om Palads i Kbh. K. Det er her, du kan se smæk-for-skillingen-film for et yngre publikum samt de store brede familiefilm, mens det mere kræsne og modne publikum vælger at tage ind til byen.

BioCity slog dørene op i 1975 og havde oprindelig tre sale, men blev bygget grundigt om i 1993, og fik de nuværende syv sale. Alle sale er udstyret med surround sound, de fem største sale har endda digital lyd, og Nordisk Film har fået den store sal THX-godkendt, så den lydmæssigt er kommet på højde med Imperial.

Med BioCitys ombygning i 1993 lever biograferne i City 2 nu op til publikums forventninger med god lyd og gode sæder. Men samtidig kan en biograftur i BioCity på trods af de gode forhold godt opleves som en lidt anonym affære.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.