Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 11/05/16

Zoologisk Have

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Et besøg i Zoologisk Have er altid en vild og spændende oplevelse. Der er sjældent to dage, der er ens, og du får rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene. Stå ansigt til ansigt med polarhavets konge isbjørnen, gå på opdagelse blandt kænguruer, tasmanske djævle og vombats, besku de majestætiske tigre og fordyb dig i elefanternes verden. Zoo huser mere end 4.000 dyr, der tilsammen repræsenterer 239 spændende arter.

Tasmanien

Oplev det nye Tasmanien, hvor du kommer i øjenhøjde med kænguruer, tasmanske djævle og vombat. Tasmanien byder nemlig på en unik mulighed for at gå rundt blandt dyrene og opleve dem på ganske nært hold.

Den Arktiske Ring

Når du besøger Den Arktiske Ring, er det som at træde ind i en anden verden. Mærk polarstemningen og kom helt tæt på isbjørne og nordatlantiske fugle både over og under vandoverfladen.

Norden

I Norden kan du blandt gå på opdagelse på en træbro hævet ca. tre meter over jorden. Her kan du opleve klodens mest hårdføre dyr - lige fra brunbjørne og robuste moskusokser til vilde ulve og rensdyr.

Elefanthuset

Elefanthuset er tegnet af stjernearkitekten Norman Foster og regnes for et af verdens bedste elefantanlæg. Her kan du opleve elefanterne helt tæt på, når de f.eks. bader i vandgraven, der er dyb nok til, at de kan dykke ned, så kun snablerne stikker op.

Tropezoo

Uanset vejret kan du få tropevarme oplevelser i Tropezoo. Slanger, krokodiller, silkeaber, næsehornsfugle, dværghjorte, fritflyvende fugle og sommerfugle er blot lidt af, hvad du kan opleve i den store regnskov.

Børnezoo

I Børnezoo kan de mindste klappe de afrikanske dværggeder og møde kæledyrene på Zooscenen. Du kan også se på, når hestene trænes og du kan klappe dem, når de bliver fodret.

Planlæg dagen i Zoo

Se dagens program på zoo.dk for spændende fodringer, træninger og andre aktiviteter. Du kan også se dagens aktiviteter på infoskærmene i Haven.

Brugeromtale
Oprettet af: Zoologisk Have 11. maj 2016
Senest redigeret af Zoologisk Have 26. jun 2018

TAG PÅ OPDAGELSE I ZOO
Der findes en have, hvor man kan opdage alle verdens kontinenter fra en trækvogn. Hvor man kan komme så tæt på en isbjørn, at man får kuldegysninger. Hvor man kan finde ud af hvad biodiversitet er, uden at kende ordet. Hvor der bliver stillet spørgsmål, som far ikke kan svare på og hvor børn og voksne bliver forenet i fælles nysgerrighed.

Man oplever en masse, og når man kommer hjem, finder man ud af at man også har opdaget en masse. Fra tissemyren på stien til elefantens tunge trin. Der er nok at tale om og tænke over – og pludselig forstår man verden en smule bedre.
Det skal være sjovt at tage i Zoologisk Have. Men uanset hvor sjovt det er, så hviler alt på det samme fundament, nemlig et ægte og dybfølt ønske om at bevare og formidle det fantastiske dyreliv, som vores verden har at byde på. Velkommen i Zoologisk Have. Her finder du alverdens opdagelser.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.