Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 11/08/17

NF:CURA Sport - Fysioterapi & Personlig Træning

Brugeromtale
Oprettet af: Jens Hansen 11. aug 2017
Senest redigeret af Jens Hansen 20. dec 2017
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS

NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS er en klinik med et dedikeret team af fysioterapeuter, der er beliggende i Lyngby på Jægersborgvej tæt på Lyngby Storcenter. I klinikken har de en vision om at være den førende fysioterapeutiske klinik i Nordsjælland inden for diagnosticering, genoptræning og behandlinger. Derfor tager de også gerne imod patienter fra nærliggende områder som Gentofte og Bagsværd, der leder efter en fysioterapeut.

Medarbejderne gør en dyd ud af at lytte til deres patienter og give grundig vejledning, så du som patient får information om din skade og har indsigt i resultatet af din genoptræning og behandling. Medarbejdernes erfaring har vist, at når en patient har en god forståelse af sin egen behandlingsplan vil de få en langt bedre rehabilitering.

I klinikken har alle fysioterapeuter stor forståelse for, at deres patienter hurtigst muligt gerne vil vende tilbage til arbejde eller sport. Derfor sigter de altid efter at tilrettelægge en hurtig og effektiv behandlingsplan, hvor patienten også lærer sin krops styrker og svagheder. Udover fyioterapeutisk behandling, kan patienter også modtage kranio sakral terapi, medicinsk akupunktur samt hjælp med personlig træning.

Du skal være velkommen til at besøge NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS website på www.nfcura.dk, hvis du gerne vil vide mere om klinikken og deres behandlinger. Du kan også ringe til dem på tlf. 42 41 08 79 eller sende en mail til nick@nfcura.dk.

NF:CURA Erhverv - Fysioterapi & Erhvervsrådgivning IVS
Jægersborgvej 66
2800 Lyngby
42 41 08 79

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.