Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 19/02/15

Karens Minde Kulturhus i Sydhavn

Karens Minde Kulturhus i Sydhavn

Wagnersvej 19
2450 København SV

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 14:00-19:30
Fredag: 14:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00

Udvidede åbningstider ved arrangementer

Kontakt

33668436
 

 

 

 

  • Foto: Martha Greve Jørgensen Foto: Martha Greve Jørgensen
Billige koncerter, poesiaftener, pub quiz og sømandsyoga. Der er mange spændende tilbud for lokale og københavnere i Karens Minde Kulturhus i Sydhavn.

Vil man opleve kultur i Sydhavnen, så er svaret Karens Minde Kulturhus. Huset tilbyder kulturelle oplevelser flere dage om ugen, og der er noget for enhver smag.

Karens Minde Kulturhus styres af en kulturhusforening, og er derfor et af Københavns eneste selvejede kulturhuse. Dette betyder, at foreningen frit kan bestemme og tilpasse indholdet, samt rammerne for sine aktiviteter, hvilket er yderst gavnligt for husets besøgende.

Hos Karens Minde kulturhus kan man både opleve teater, quizzer, poesiaftener og deltage i barselscaféer. Stedet afholder billige og intime koncerter næsten hver fredag, hvor kendte såvel som ukendte kunstnere pryder scenen i husets hjerte: Caféen, som binder stedet sammen.

Én af stedets populære aktiviteter for tiden er yoga med Gert Sømand, som foregår hver tredje onsdag i måneden for en sølle 20’er. Her kan man få trænet både sine ydre og indre muskler i et fandens hyggeligt selskab med Gert og andre yoga-entusiaster.

Foruden en masse arrangementer, deler Karens Minde Kulturhus også tag med Sydhavnens Bibliotek. Stedet summer derfor altid af liv, og der rig mulighed for både stor og små at boltre sig i kulturelle tilbud i den murstens røde bygning i Sydhavn.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.