Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 19/02/15

Havnebadet Sluseholmsen

Havnebadet Sluseholmsen

Teglholmshavnen 0
2450 København SV

Åbningstider

I sommersæsonen 1. juni - 31. august er badet åbent for alle – i vintersæsonen er det kun medlemmerne af Badekompagniet Sluseholmen, der kan bruge det

Kontakt

3366 6600
 

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
Et koralformet bad skaber rammer for liv og aktivitet i Sydhavnen.

I svinget af Teglholmshavnen flyder nogle trækonstruktioner på pontoner og danner Havnebadet Sluseholmen - i folkemunde ”Koralbadet” - som er Sydhavns svar på et havnebassin i byen.

Havnebassinet er blevet et hjertebarn i Sydhavnen og bruges flittigt både sommer og vinter. Om sommeren kan badegæsterne nyde motionssvømning, spring og solbadning ved et af stedets tre bassiner. Her er badet bemandet af livreddere, så man i ro og mag kan slippe børnene løs.

Ligeledes er badet utroligt attraktivt om vinteren. Vinterbadeforeningen ”Badekompagniet Sluseholm”, der er knyttet til havnebadet og en sauna, har eftersigende allerede fået fyldt sit 300 mand store hold.

Foreningen er med til at skabe liv og aktivitet i området, og derfor er det ikke kun et sundt fysisk valg at tage del i foreningen, men også et sundt socialt valg.

Tæt på Havnebadet Sluseholmen ligger store og innovative husbåde til kaj, som man kan nyde at kigge på, hvis badebarometeret er lavt.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.