Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 11/05/16

AOK Prisen 2016: Tæt på de 5 nominerede

  • Foto: AOK Foto: AOK
Wefood, Absalon, Venligboerne, FindersKeepers og ØsterGRO er alle nomineret til den prestigefyldte AOK Prisen ved årets udgave af Byens Bedste. Læs mere om dem her.

Wefood

Amagerbrogade 151
2300 København S

Wefood

Foto: Søren Bidstrup

Vi elsker ideen om en butik, der har til opgave at skabe mindre madspild. En bulet papæske eller en plet på bananen skader jo ikke produktet. Varerne bliver solgt 50-70 procent billigere, så ALLE har råd til at handle her. Samtidig går overskuddet fra Wefood til at hjælpe verdens fattigste. En ren win win situation. Læs mere om Wefood her.


Stem på Byens Bedste 2016 her.

ØsterGro

Æbeløgade 4
2100 København Ø

ØsterGro

Foto: Ikke oplyst

Danmarks største tagfarm i Danmarks største by. ØsterGRO er en lille perle på toppen af Østerbro. I den 600 km2 store taghave dyrkes der grøntsager, der holdes bier og høns bier, kaniner og meget mere. En lille oase midt i storbyen, der giver et grønt åndehul i asfaltens og betonens verden, og inspirerer til bæredygtig levevis. Læs mere om ØsterGRO her.


Stem på Byens Bedste 2016 her.

Absalon

sønder boulevard 73
1720 København V

Absalon

Foto: Ikke oplyst

En gammel nedlagt kirke på Vesterbro har fået fantastisk nyt liv. Et forsamlingshus til hipsterne, babyerne, pensionisterne og alle de andre. I Absalon kan man mødes alle ugens dage og spise i folkekøkkenet eller tage et slag bordtennis. Her er plads til alle. Et fantastisk nyt initiativ til københavnerne. Læs mere om Absalon her.


Stem på Byens Bedste 2016 her.

FindersKeepers

FindersKeepers marked. Foto: Axel Schütt

FindersKeepers er et sandt mekka for designglade danskere med hang til tøj og interiør. Samtidig elsker vi at det er en platform for upcoming designere og designtalenter i København, der får et udstillingsvidue til deres produkter. FindersKeepers er et markede der beriger København med kreative kræfter. Læs mere om FindersKeepers her.


Stem på Byens Bedste 2016 her.

Cafe Venligbo

Enghaveparken 1
1761 København V

Venligboerne

Foto: PR

Vi lever i en tid hvor mange mennesker har brug for hjælp. Vi har brug for at være lidt mere venlige. Det er venligboerne, og det skal de hyldes for. Her er plads til alle og flygtninge bliver taget i mod med åbne arme. Venligboerne gør København til et bedre sted at være. Læs mere om Cafe Venligbo her.


Stem på Byens Bedste 2016 her.

 

Det mener brugerne..

 

undangan pernikahan

http://bit.ly/1P41Awa https://goo.gl/L1t3uj undangan pernikahan islami undangan pernikahan islami >< undangan pernikahan islami undangan pernikahan islami
d

 

www.sentrabesibaja.com

Daftar Harga Besi Wf Dijual Dari Pabrik Lewat Supplier Info Harga Welded Beam T beam King Queen Cross Castellated Beam Daftar Harga Besi Wf Dijual Dari Pabrik Lewat Supplier n_n http://goo.gl/lJRzzt http://bit.ly/2bUsUjy Daftar Harga Besi Wf Dijual Dari Pabrik Lewat Supplier
dds

 

http://www.fabrikasikonstruksi.com/

konstruksi baja denpasar jasa konstruksi gudang i harga jasa konstruksi baja
konstruksi baja di batam jasa konstruksi gedung i jasa konsultan konstruksi bangunan
fs

 

I visited several web pages

I visited several web pages but the audio feature for audio songs existing at this web site is actually wonderful.
fat diminisher system review

 

Bony

 

sakacamprung

thanks for the information that you have brought a very interesting and very useful Obat Pendarahan Di Otak dengan Jelly Gamat QNC dan Ace Maxs

 

acemaxscare.com