Føj til favoritter Del Send
Annonce | 01/12/16

I ILLUM smager julen af kvalitet

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Julen nærmer sig med hastige skridt, og i ILLUM har julestemningen allerede ramt med fuld styrke.

Øverst på det berømte stormagasin findes ILLUM ROOFTOP, som hurtigt er blevet et tilløbsstykke for handlende i Indre By. ILLUM ROOFTOP har ni restauranter og cafeer, der giver mulighed for at kombinere shopppingturen med et bredt udvalg af gastronomiske oplevelser med høj kvalitet som omdrejningspunkt.

Restauranterne tilbyder kvalitet til både den hurtige sult og den store middag med vine og cocktails, mens turen til toppen også blot kan være en kaffepause med byens bedste kaffe og en af byens bedste udsigter. ILLUM ROOFTOP råder nemlig over intet mindre end Københavns største tagterrasse med udsigt til Christiansborg og andre af byens smukke pejlemærker.

Julemad og glögg

I forbindelse med julen har ILLUM ROOFTOPs restauranter sat alle sejl til for at gøre julehandlen til en oplevelse, som prikker godt og grundigt til hele sanseapparatet. Helt frem til den 23. december vil restauranterne have fokus på særlige julemenuer, og især juleklassikeren glögg har fået en fremtrædende plads på menuen.

Hos Bar Jacobsen kan du både få en traditionel glögg og en version, som er baseret på Jacobsens Christmas Beer. Hos koffeinheltene Original Coffee kan du forsøde tilværelsen med lækker udsigt, klassisk glögg og særlige julecookies, mens Skagen Fiskerestaurant byder på glögg, varm chokolade og sprøde vafler.

Pizzaeksperterne Rossopomodoro og den italienske gourmetrestaurant Maio Restaurant frister, udover deres store menu kort, med varm chokolade. Hos Maio Restaurant kan du også prøve deres specielle  italienske glögg, Vin Brulé.

Italiensk madparadis

Hos Be Steak er der mulighed for at skræddersy den perfekte herrejulefrokost med masser af trøfler, barolo og møre bøffer, og på nyåbnede Rio Temakeria kan du prøve noget så lækkert som brasiliansk sushi – en gastronomiske nyskabelse, som indtil videre fås eksklusivt på ILLUM ROOFTOP.

Har du bare brug for et nærende pitstop af høj kvalitet, inden du suser videre på opdagelse i ILLUM, finder du mange valgmuligheder hos både stenaldergastronomerne Palæo og de New York-inspirerede bagelentusiaster The Bagel Co.

I underetagen er det italienske madparadis Eataly netop åbnet med et sandt overflødighedshorn af støvlelandets allerbedste produkter inden for mad, vin og delikatesser, som her er samlet under ét tag.

På Købmagergadesiden af ILLUM finder du Holm’s bager, der byder på de lækreste brød og kager, som du både kan tage med hjem eller nyde i caféen.

Vind julegaverne

Men det hele handler ikke kun om lækker mad og drikke. De seneste år er ILLUM blevet blandt byens fremmeste destinationer for kræsne fashionistas, som her kan vælge og vrage mellem en lang række internationale topbrands. Senest har Prada åbnet deres første danske butik i ILLUM, Bucherer er åbnet med ure og smykker, mens mændene har fået tilegnet en hel etage til Men's Fashion med en masse nye, spændende brands. Her får du både inspiration og kompetent rådgivning til mandens julegaver.

Den 3. december kan du være heldig at vinde det, du ønsker dig allermest, når der er 'Merry Wishmas' fra 12-17. Her vil der blive delt masser af lækker chokolade ud, mens du kan udfylde en flyer med dit største julegaveønske – og vinde det.

Er du på udkig efter en supergod handel, kan du fra den 1.-23. december få fingrene i 'Dagens Scoop', som hver dag vil være en ny julegaveidéluksusvare til en exceptionelt god pris.

Hos ILLUM er gaver, glögg og gastronomi samlet på én adresse, så din julehandel bliver nem, hyggelig og fuld af smag. Husk også, at julegaverne kan byttes frem til 24. januar 2017.