Føj til favoritter Del Send
Annonce | 16/09/16

Guide: Her får du god julefrokost 2016

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: pr. Foto: pr.
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: guldhorn Foto: guldhorn
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Så er det atter tid til at booke de årlige julefrokoster. Her finder du en række steder hvor du kan få en dejlig oplevelse med skøn mad og/eller underholdning for enten små eller store selskaber.

Foto: Ikke oplyst

 

Sæt dig til Cofoco’s julebord

Er du ham, der altid ender med at stå for maden til det årlige snapsegilde med vennerne eller kontorets ukronede festdronning, der år efter år ender med tjansen med at fikse menuen til julefesten? Så kan du ånde lettet op og uddelegere opgaven til Cofoco, der yder kulinarisk førstehjælp til julefrokosten igen i år. Cofoco’s kokke har sammensat en masse små kolde og lune retter til et julebord med kendinge inden for julefrokostgenren – nogle helt traditionelle, andre med små fornyende elementer.

* MENU *

LAKSERILLETTE - Rørt af norsk varmrøget laks og bagt Østersølaks, toppet med krydderurter og ristet boghvede

SENNEPSSILD - Marinerede med sennepscreme og shisokarse

COFOCO’S JULEPOSTEJ - Hjemmelavet med syltede beder fra Søris

HJEMMERØRT HØNSESALAT - Rørt med karljohan-mayonnaise og ristede svampe

COFOCO’S JULEMEDISTER - Serveret med rødløgsrelish, rørt sennep og timian

SPRØD KÅLSALAT - Tre slags kål med puylinser, syltede abrikoser og valnødde-vinaigrette

FRANSK COMTÉ - Lagret ost med krydret æblesmør

BRØD - Vesterhavsrugbrød og langtidshævet surdejsbrød med økologisk smør med sydesalt fra Læsø

RIS À L’AMANDE - Juleklassiker med vanilje, mandler og kirsebærsauce. Købes som tilvalg for 39 kr. pr. person

Hvad: Cofoco’s julebord 2016
Hvor: København og omegn
Hvornår: Torsdage til søndage fra d. 10. nov. til 18. dec. 2016 (begge dage inklusive)
Hvor meget: Cofoco’s julebord består af 7 retter + 2 slags brød. 245 kr. pr. kuvert + evt. 39 kr. for tilvalg af risalamande
Hvordan: Bestil Cofoco’s julebord online her.


 

Foto: pr.

Julefrokost i privat lokale på Admiral hotel

Admiral hotel og SALT restaurant inviterer indenfor på årets travleste tid. Vores passionerede og professionelle team er godt i gang med forberedelserne til dette års store julefrokoster på én af Københavns bedste locations.​ Oplev julestemningen i vores historiske bygning og SALTs køkkens nye udgaver af de klassiske julespecialiteter. Ønsker du at sidde mere privat har du også mulighed for det.

Hvad: Julefrokost på Admiral Hotel
Hvor: Admiral Hotel, Toldbodgade 24-28, 1253 København K
Hvornår: Hele november og december
Hvordan: tlf 33741414 eller event@admiralhotel.dk

 


 

Foto: PR

Skøn og velsmagende Julefrokost i Pilekælderen

Pilekælderen er en af byens forholdsvis nye smørrebrøds-restauranter. Den har siden 2010 serveret velsmagende klassikere lavet med sjæl, kærlighed og godt håndelag.

Selv om indretningen er stilren og moderne, er her stadig hyggeligt og pyntet op med historiske fotografier på væggene og levende lys på disken. Til juletid skrues der også ekstra op for pynten, så den helt rette stemning kan indfinde sig. Pilekælderens priser ligger fornuftigt sammenlignet med de mange andre smørrebrødssteder i København.

Glæd dig til at opleve alle klassikerne lige fra den havfriske rødspættefilet over hjemmemarineret sild og håndpillede rejer til hjemmegravad laks, ribbenssteg med Pilekælderens egen rødkål, saftigt berberi andebryst, lun julepostej med bacon og cremet ris á la mande med vaniljekorn fra Polynesien og sprøde mandelsplitter. Hertil forefindes der et fornuftigt snapse og øl kort med f.eks den anmelderroste økologiske Juleøl fra Herslev bryghus. Mums! Pilekælderens gastronomiske julemand og indehaver Torben står sammen med sit hold klar til at tage i mod til en velsmagende og traditionsrig julefrokost.

Julefrokost serveres i dagtimerne d. 11. november til  d. 23.december. 11:30/12:00 til 14:00 eller 14:30 til 17:30. Bemærk at de også holder søndags åbent fra d. 27. november til d. 18. december.

Aften-Julemenu serveres torsdag, fredag og lørdag fra d. 11.november til d. 17.december. (torsdage dog kun aftenåbent i december.) alle dage fra 18:30 til 23:30 også med mulighed for fri bar.

(De åbner ekstraordinært andre dage for større selskaber min. 20 personer)

Hvad: Julefrokost i Pilekælderen
Hvor: Pilekælderen, Pilestræde 48, 1112 København K
Hvornår: 11.november til d. 23.december.
Hvor meget: Dag 348,- per person. Aften 425,- per person.
Hvordan: Kontakt: pilekaelderen@gmail.com
Læs mere her.


Foto: PR

Stemning og tradition ved Christianshavns Kanal

Christianshavns Færgecafé ligger ved kajkanten på hjørnet af Strandgade og Christianshavns Kanal, hvor gaderne er brostensbelagte og stemningen mættet af historie.

Siden 2013 har kokken Erik Frandsen bragt håndværket og kvaliteten tilbage i den gamle restaurant, hvor sømandsromantikken og historien understreges af bindingsværk og knirkende trægulve, fritlagte bjælker i loftet og gamle juleplatter på bordet.

Julefrokosten på Christianshavns Færgecafé består af et traditionelt julebord til 345 kroner, som løbende serveres ved bordet, mens juleplatten til 195 kroner samler nogle af højtidens største klassikere. Julebordet serveres både til frokost og aften, men skal forudbestilles ved større selskaber og om aftenen.. Juleplatten serveres til frokost.

På Christianshavns Færgecafé gør man en dyd ud af det klassiske danske køkken. Det understreges bl.a. af en førsteplads ved Smørrebrødets Dag 2016, hvor restaurantens kartoffelmad vandt foran en række af byens andre skarpe smørrebrødsrestauranter.

Julebordet bør ledsages af hjemmelavet kryddersnaps, og her kommer Christianshavns Færgecafé til undsætning med et sandt batteri af egne kryddersnapse. Prøv f.eks. 'Christianshavnerurten', som har trukket med estragon og ingefær, og som egner sig perfekt til sildebordets glæder. Bliver du snapsefan, kan du deltage i et af Færgecaféens muntre snapsekurser, som afholdes med jævne mellemrum.

Hvad: Julefrokost på Christianshavns Færgecafé
Hvor: Christianshavns Færgecafé, Strandgade 50, 1401 København K
Hvor meget: 345 kr. for buffet og 195 kr. for juleplatte.
Hvornår: Mandag til lørdag 11.30-16 og 18-22, Søndag 11.30-17.30
Hvordan: Bestil gerne bord via mail: kontakt@faergecafeen.dk eller telefonisk på 32544624


 

Foto: Ikke oplyst

Nyhavn danner den perfekte ramme om dit julearrangement

Det julepyntede Nyhavn giver den perfekte stemning til årets julearrangement, og overalt hvor man kigger ser man smukke granguirlander og julelys. Så egentlig er det bare op til dig at samle firmaets medarbejdere og gøre klar til en festlig aften.

Indenfor hos Restaurant Fyrtøjet kommer julestemningen en i møde, så snart man træder ind af døren. Duften af alle de lækre juleretter på den store buffet, som der bydes på hver eneste weekend (torsdag, fredag og lørdag) hele julen. Den charmerende indretning, som er inspireret af den eventyrlige stemning i H.C. Andersen fortællinger, og som helt i hans ånd har fået et moderne dansk twist, er også med til at danne de perfekte rammer om dit arrangement.

Scenen sættes i de eventyrlige omgivelser i Nyhavn. Og det med eventyret er helt korrekt, for stedet har nemlig også navn efter H.C. Andersens klassiske eventyr Fyrtøjet.

I hele julen vrimler der med glade mennesker i Restaurant Fyrtøjet. I weekenderne er det primært den store og populære julebuffet, som gæsterne vælger - den er fyldt med alle de klassiske danske juleretter! Til hverdag kan man også bestille julebuffeten (for minimum 10 personer), men der vælger mange også en gerne af Fyrtøjets juleanretninger med mange af de klassiske juleretter eller en (de sultne vælger flere) af alle de lækre retter fra restaurantens omfattende à la carte kort.

Vil du være sikker på at få plads til din julefest på Restaurant Fyrtøjet, så anbefaler vi, at du booker plads i god tid. Det er muligt blot at nyde den lækre mad og derefter fortsætte ud i byen med dine gæster - men I kan også blive hos Fyrtøjet hele aftenen med tilkøb af fri bar i den hyggelige kælder efter maden.

Hvad: Julefrokost på Restaurant Fyrtøjet
Hvor: Restaurant Fyrtøjet, Nyhavn 11
Hvornår: Tors, fre og lør fra 3. november
Hvor meget: Julebuffet excl. drikkevarer: Kr. 425,- pr. person. Julebuffet inkl. 2 øl + 2 snaps (6 cl): Kr. 575,- pr. person. buffet med øl, vin & vand ad libitum: Kr. 750,- pr. person.
Hvordan: Tlf: 32103132. Mail: info@fyrtojet.dk. Book bord online på fyrtojet.dk.


Foto: guldhorn

Julefrokost i byen - find det perfekte sted

Julefrokostibyen.dk har samlet en række af Københavns mest populære barer og natklubber, hvor I kan holde en sjov og anderledes julefrokost. Julefrokostibyen.dk tilbyder alt lige fra bodegastemning på Cafe Guldhornene til natklub og cocktails på Butchers. Med julefrokost i byen slipper I for indkøb, madlavning og oprydning. Alt er klar til jer, når I ankommer, med lækker julebuffet, drikkevarer og underholdning.

Der kan endda søges for at der står borde med drikkevarer klar til efterfesten, enten på samme sted eller på en af de 9 andre festlige barer. Hvad enten I skal holde privat- eller firmajulefrokost, er der garanti for god mad og en festlig aften med julefrokost i byen.

Læs mere på Julefrokostibyen.dk og få et godt tilbud.

Hvad: Julefrokost i byen
Hvor: 9 forskellige steder - find din favorit
Hvor meget: Priser fra 399.kr.
Hvordan: Bestil her.


 

Foto: Ikke oplyst

Julefrokost i skønne omgivelser på Skovshoved Hotel

På Skovhoved Hotel glæder vi os hvert år til julen og alle de festlige frokoster, som hører sig til.
Vi arrangerer naturligvis også jeres – i hotellets hyggelige restaurant eller selskabslokaler, hvor vi krydrer det klassiske julebord med lidt magi fra vores anmelderroste køkken og forlænger den gode middag med dj-toner og fest. Så I er sikre på en fantastisk aften.

PROGRAM
Ankomst fra kl. 18.30
Juleinspireret buffet serveres kl. 19.00
Velkomstdrink
Juleinspireret buffet
Øl, vin, vand
Kaffe/te
Fri bar med husets øl, vin og vand
Dj
Kl 02.00 Slutter festen

Skovhoved Hotel ligger tæt på København, med nem adgang til offentlig transport.

Hvad: Julefrokost på Skovshoved Hotel
Hvor: Strandvejen 267, 2910 Charlottenlund
Hvornår: fredag den 18/11, fredag den 25/11, fredag den 2/12, fredag den 9/12, fredag den 16/12
Hvor meget: Kr. 1.195 pr. person
Hvordan: Kontakt:  event@skovshovedhotel.com eller på 39 64 00 28

Læs mere her.


 

Foto: Ikke oplyst

Stor Julefrokostbuffet eller 3 retters julemenu på Hereford Steak

Gør jeres julefrokost til en succes, nyd den på Restaurant Hereford Steak som ligger centralt placeret nogle få minutter fra Kogens Nytorv, med en rustik og indbydende indretning og plads til hele 120 spisende gæster. Hereford Steak har et stort vinudvalg hvor du kan vælge mellem flere vine fra alle verdens hjørner, til enhver smag og pengepung.

Der er mulighed for den store julefrokostbuffet eller 3 retters menu til kun 299 kr.

Julefrokostbuffet:

Kolde retter:

Kryddersild, marineret sild, karrysild og dildsild, fiskefillet med remulade, roastbeef med pickles, røget laks og gravad laks med dilddressing, æg med rejer og tomat.

Varme retter:

Andesteg med svesker og æbler, ribbensteg med rødkål, glaseret skinke med stuvet grønkål, mørbradbøffer med bløde løg, frikadeller med surt og kartoffelsalat, leverpostej med champignon og bacon

Desserter:

Ris á la Mande med kirsebærsauce, ostebord med frugt

3 retters menu:

Kold røget laks med hjemmelavet grøntsagspickles samt peberrodscreme
200 g oksefilet med dagens sauce og dagens kartoffel
Chokolademousse med mandel flan og citrus salat

Er I et større selskab råder Hereford Steak også over et stort og flot selskabslokale, der kan rumme op til 50 gæster.

Hvad: Julefrokost på Restaurant Hereford Steak
Hvor: Store Kongensgade 38, 1264 København K
Hvor meget: 299 kr. for julefrokostbuffet eller 3 retters julemenu.
Hvornår: Mandag - lørdag fra kl. 12.00-23.00, Søndag fra kl.12.00-22.00
Hvordan: Book bord online her. Mail: info@herefordsteak.dk, Tlf.: 33 91 11 48


Foto: Ikke oplyst

Traditionel julefrokost i historiske omgivelser

Restaurant Vita i Store Kongensgade har i mange år været et af byens foretrukne spisesteder, når politikere og sultne natteravne har skullet stille den sene sult med veltillavet flæskesteg og Vitas ubestridte signaurret: andesteg med det hele.

I forbindelse med julen er der nu også mulighed for at nyde Vitas traditionelle juleplatte til 195 kroner, som serveres nu og frem til den 22. december. Karrysild, æg og rejer, lun rødspættefilet, roastbeef, ribbensteg med rødkål, Vesterhavsost og ris á l'amande er alle at finde på juleplatten, som er designet til at få enhver i gastronomisk julehumør.

Er ønsket den store julefrokost, tilbyder Vita tilbyder også det helt store julebord til 275 kroner, som serveres som en stor og righoldig buffet til både frokost og aften - også 2. juledag. Julebordet serveres både til små og store selskaber. Vær dog opmærksom på, at julebordet skal bestilles i forvejen. Julebordet indeholder alle former for sild, fiskefilet med remoulade og røget laks. De lune retter byder blandt andet på Vitas signaturret: andesteg med brun sovs, svesker og æbler, samt ribbensteg med rødkål og mørbradbøffer med bløde løg.

Orker du ikke at stå med julemaden på selve juleaften, holder Vita som et af de få steder i byen åbent juleaften. Juleaften serveres en fast menu til 595 kroner. Menuen består af et glas bobler til velkomst, røget laks, klassisk andesteg og flæskesteg med det hele samt ris á l'amande til dessert. Et godt bud på en stressfri og hyggelig juleaften, som mange gæster allerede nu har lagt billet ind på. Julemenuen kan også bestilles som nem take-away, som blot skal varmes og anrettes derhjemme.

Hvad: Julefrokost og julemiddag den 24. december.
Hvor: Restaurant Vita, Store Kongensgade 25, 1260 København K
Hvornår: Mandag-tirsdag fra kl. 11.30-01.00, onsdag-torsdag fra kl. 11.30-03.00, fredag-lørdag fra kl. 11.30-05.00, søndag kl. 11.30-23.00. Juleplatten serveres alle dage fra 11:30-16:30 frem til den 22. december.   Hvor meget: Juleplatte: 195,- Julebord: 275,- Julemiddag: 595,-
Hvordan: Det store julebord og julemiddagen skal forudbestilles telefonisk på tlf: 33 11 80 11