Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 15/10/07

Vesterbro Kulturhus

Kulturhuset er præget af de mange foreninger og organisationer, som bruger huset til møder. Desuden bruger de lokale beboere flittigt de mange forskellige værksteder, som huset også rummer. Huset har desuden sin egen cafe og et børnekultursted.

Kulturanstalten rummer bibliotekerne på Vesterbro og i Sydhavnen, Kulturstaldene på Halmtorvet, Kulturhuset i Lyrskovgade og børnekulturstedet på Vesterbro.

Hos os kan du møde alt fra dukker til krukker, fra ridset guitar tråd til plysset strik, fra trampende børnefødder til læseklubber og let listig ballet.

Kulturanstalten dækker dit daglige kulturforbrug, frister med nye doser og udfordrer med uventede indsprøjtninger der alt sammen giver dig kulturoplevelser til både hjernen og hjertet.

Vi tilbyder kultur for alle børn; indtager byens rum med musik, scenekunst og installationer; samt skaber rammer for de spirende kulturinitiativer og undergrundsmiljøet.

Hvert år huser Kulturanstalten en lang række festivaler og arrangementer, små som store. Nogle skaber vi selv, og er medskabende på andre. På årsbasis har vi omkring 700.000 besøgende.

Vi har værksteder, mødelokaler, danserum, festlokaler, udstillingslokaler, spillested og vi står gerne til rådighed, hvis du får en god ide der kan styrke kulturlivet på Vesterbro og i Sydhavnen.

Samlet råder vi over 8000 m2, her er små og store lokaler, aktivitetsrum, så vi kan huse mange forskellige kulturinitiativer. Og det gør vi!

Henrik Lange

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.