Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 14/07/09

Urban Treasure Hunt 2009

Tidspunkt

Kødbyen

Halmtorvet 9-29
1700 København V

Åbningstider

24/7
 

 

  • Foto: PRfoto Foto: PRfoto
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Få et kig på byens oversete gader med Rumkammerats årlige skattejagt.

Allerede nu kan man finde det første spor på Rumkammerats hjemmeside.

Skattejagten tager deltagerne med rundt på Vesterbro og gennemføres den mellem kl. 12-17 får man adgang til den gyldne skattekiste.

Det kræver dog, at man har samlet den rigtige kode.

Brugerbeskrivelse - oprettet af Mol Admin Bruger

Urban Treasure Hunt 2009 leder dig gennem Københavns oversete gader.

De som deltog i Rumkammerats skattejagt i 2007 og 2008 ved godt at det ikke er nogen barneleg - der er ingen garanti for at man kan fuldføre eventyret! Til gengæld lover vi at udfordringen i år er fuld af sjove værker, installationer og spor, der får dig i nærkontakt med Vesterbro.

Hvert værk er i dialog med det sted det står og kan opleves selvstændigt af forbipasserende, men værkerne fungerer samtidig som spor til næste post.

Ud over Rumkammeraterne er det Kissmama, Charlotte Grum, Winnie Strøm Schildknecht, Signe Marie Schmidt-Jacobsen og Phuc Van Dang der er med til at skabe udfordringen.

Alle kan være med til skattejagten - den smule tekst der er undervejs er på engelsk og du bestemmer selv, hvornår du starter i hele perioden mellem d. 17. juli og d. 2. august.

For at kunne åbne den gyldne skattekiste skal du have den rigtige kode. Så husk at samle tallene - de er markeret med en orange cirkel.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort