Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 18/02/13

Udstilling: HUMAN SILVER HALO

Tidspunkt

Medicinsk Museion

Bredgade 62
1260 København K

Åbningstider

Tirs - fre 10.00 - 16.00
Lør - søn: 12.00 - 16.00

Omvisninger:
Tirsdag-fredag kl. 13 (dansk) og 14 (engelsk)
Lørdag-søndag kl. 12.30 (dansk), 13.30 (engelsk) og 14.30 (dansk)

OBS! Omvisninger er inkluderet i billetprisen. Det er også muligt at gå rundt og opleve udstillingerne på egen hånd uden omviser.

Kontakt

35 32 38 00
 

Type

Kunstmuseer

Oplevelsesmuseer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Lasse Frank 18. feb 2013

‘Human Silver Halo' er en finurlig udstilling af fotografier, videoer, tegninger og skulpturer af den dansk-britiske kunstner Andrea Jespersen. Værkerne er inspireret af gamle medicinske genstande fra Medicinsk Museion og det kgl. Kirurgiske Akademis auditorium fra 1787.

Andrea Jespersen besøgte i løbet af 2011 og 2012 gentagende gange Medicinsk Museion og fik som gæstekurator adgang til stedets udsøgte arkitektur og de omfattende samlinger. Det resulterende i en række værker inspireret af udvalgte genstande og husets smukke auditorium fra 1787.

"Et medicinsk museum adskiller sig fra andre museer af den enkle grund, at de besøgende – alle som en – har personlig viden om og erfaring med emnet sygdom, hvilket netop er fundamentet for min udstilling," forklarer Andrea Jespersen.

Sideløbende under hendes arbejdsophold på Statens Værksteder for Kunst fremstillede Jespersen en række analoge fotografier i menneskestørrelse af museets auditorium, en samling billeder af kirurgiske instrumenter fra museets samlinger og en film med en musiker, der spiller i det tomme auditorium.

Med udstillingen 'Human Silver Halo' vender Jespersen tilbage til Medicinsk Museion og viser sine værker, hvor de er udsprunget fra

Læs mere på: http://medm.us/132P2IQ

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register